Karleuša poljubila Popovića u usta! Ščepala ga, on nije imao gde (FOTO, VIDEO)

06.06.2021

10:21 >> 11:08

0

Saša je ostao iznenađen nakon Jeleninog poteza, najpre se postideo, a potom i nasmejao kada je shvatio šta je članica žirija uradila

Karleuša poljubila Popovića u usta! Ščepala ga, on nije imao gde (FOTO, VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Pevačica Jelena Karleuša je na iznenađenje svih usred sinoćne emisije „Zvezde Granda” poljubila Sašu Popovića u usta. Dobro je poznato da ona ne preza ni od čega, ali niko ni najmanje nije očekivao ovako nešto.

Naime, pevačicin kandidat, Nemanja Petrović, i takmičar Marije Šerifović, Hanad Džehverović nakon nastupa imali su po šest glasova, a zatim je u preglasavanju bilo izjednačeno, tri prema tri, pa je odluku ko prolazi dalje trebalo da donese Saša.

Na njemu je bio težak zadatak, a kako su i jedan i drug učesnik bili odlični u svojim izvedbama, on je odlučio da obojica prođu u naredni krug, zbog čega ga je Karleuša istog trenutka ščepala i poljubila u usta naočigled svih.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Karleuša nije krila sreću što je njen kandidat postigao veliki uspeh i što će mu biti omogućeno da potpiše devetogodišnji ugovor sa Grand produkcijom, te je zbog toga i usledio ovako neočekivani postupak.

Popović je bio iznenađen potezom članice žirija, u prvi mah je delovao izgubljeno i zbunjeno, a onda kao da se samo nasmejao.

Kako je izgledao trenutak kada je Karleuša ščepala i poljubila direktora takmičenja, pogledajte u videu od 01:04:27.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike