Džej je naš Majkl Džekson! Mina Kostić kroz suze otpevala „Nedelju”, pa poručila: Teško je

06.06.2021

13:21 >> 13:12

0

Pevačica je bila Džejeva velika prijateljica, a danas nakon šest meseci od njegove smrti kaže da je on za nju i dalje živ i da ga često spominje u razgovo

Džej je naš Majkl Džekson! Mina Kostić kroz suze otpevala „Nedelju”, pa poručila: Teško je
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danas je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju održan šestomesečni pomen Džeju Ramadanovskom, na kom su prisustvovali najuži članovi porodice i prijatelji legendarnog pevača, među kojima je bila i Mina Kostić.

Pevačica se ne miri sa odlaskom svog kolege, te ističe da je on za nju i dalje živ i da ga često spominje.

– Šest dugih meseci, ali meni je brzo prošlo. Svaki dan pričam o njemu, setim ga se. On je za mene živ i dalje, izgubili smo velikog pevača i čoveka – rekla je Mina, pa izjavila da polaže velike nade u to da će Džejeva naslednica nastaviti očev put:

Antonio Ahel/ATAImages

– Ja se nadam da će njegova ćerka početi da peva i da će nastaviti tamo gde je Džej stao. Što se tiče knjige i filma ne znam ništa, ali znam da ću učestvovati u tome. On je to zaslužio, on je naš Majkl Džekson – kaže pevačica u emisiji „Premijera – Vikend Specijal” i otkriva da održava vezu sa Džejevom familijom:

– U kontaktu sam sa njegovom porodicom, svima je teško. Život mora da ide dalje – isprčala je Mina, pa zapevala čuvenu „Nedelju” sa suzama u očima, a onda je dodala da ne postoji ništa što pevač nije u životu ostvario, a da je želeo.

Printscreen Youtube/Novo jutro

– Nije imao želju koja mu se nije ispunila, živeo je trista na sat. Bio je jako srećan sa decom i bio je zadovoljan i srećan čovek.

Podsetimo, Ramadanovski je izgubio životnu bitku 6. decembra 2020. godine, a obdukcijski nalaz potvrdio je da je pevača izdalo srce. Dorćolski šmeker je israćen na večni počinak 5 dana kasnije uz zvuke violina.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike