Dok mu druge devojke pišu, Damijano David uslikan sa dugogodišnjom izabranicom (FOTO)

21.06.2021 | 13:52 >> 14:08

Autor: Danica Božović

Pevač grupe Måneskin” zapao je za oko pripadnicama nežnijeg pola, te često na račun svog izgleda dobija najlepše komplimente

Copyright Profimedia

Ovogodišnji evrovizijski pobednik Damijano David i njegova izabranica Đorđa Soreli privlače veliku pažnju medija, te su prethodnih dana sva svetla reflektora uperena u njih.

Naime, paparaci su frontmena grupe „Måneskin” i njegovu nežniju polovinu uslikani u šetnji, a ono što je svima zapalo za oko jeste stajling ovog zaljubljenog para. Budući da je Damijano poznat kao čest gost na revijama mnogih modnih kuća, jasno je da i te kako specifičan stil oblačenja.

Ovoga puta on se odlučio za sako i pantalone, u istom karirano – prugastom dezenu, koji je iskombinovao uz crnu majicu sa printom i belim starkama.

Copyright Profimedia

Njegova devojka, poznata influenserka Đorđa je obukla belu haljinu koja je lepršala oko nje, crne papuče i tašnu sa ukrasnim lančićem.

Podsetimo, David je pobrao sve simpatije nežnijeg pola tokom 65. Eurosonga, a mnoge devojke mu gotovo svakodnevno u komentarima na društvenim mrežama ostavljaju komplimente iako je on u dugogodišnjoj vezi sa Sorelijevom.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam