Paparaci su svedoci! Posle raskida sa Džej Lo, Aleks Rodrigez tuguje i samuje! (FOTO)

06.06.2021

21:44

0

U centru Njujorka, bivši verenik JLO uhvaćen je kako sam ruča, a delovao je neraspoloženo i zamišljeno

Paparaci su svedoci! Posle raskida sa Džej Lo, Aleks Rodrigez tuguje i samuje! (FOTO)
Copyright Profimedia

Bivšeg verenika Dženifer Lopez, Aleksa Rodrigeza, uhvatili su paparaci u Njujorku kako samuje dok ruča.

Nakon što je JLO raskinula s njim i vratila se bivšem partneru Benu Afleku, sportista izgleda tužno i usamljeno. Dok je sedeo na ručku, niko mu nije pravio društvo, a kamere su zabeležile i da je veoma zamišljen. Deluje da, pošto su Ben i Dženifer potvrdili vezu zajedničkom šetnjom i izlivima nežnosti u javnosti, Rodrigeza nisu obradovale vesti da se njegova bivša, sa kojom je nekoliko puta odlagao venčanje, skrasila pored glumca s kojim je bila pre čak 17 godina.

Profimedia

U centru, na Menhetnu, za tužan pogled javnost krivi upravo Džej Lo, a slavni “Benifer” par kako su ih nekada zvali, za to vreme šeta verovatno opet negde zagrljen.

Podsetimo, Lopezova i Aflek raskinuli su veridbu 2004. godine, a sada izgledaju zaljubljenije nego ikad. Par je prvi put primećen zajedno pre nekoliko nedelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Instagram Ptintscreen

Podsetimo, JLO i Ben su se upoznali na setu filma “Gigli” 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004, nakon čega se on oženio s glumicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece i od koje se razveo 2018. godine. Lopezova je u međuvremenu bila u braku sa pevačem Markom Entonijem, s kojim ima blizance – Maksimilijana i Emu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike