Sofija Milošević planira drugo dete: Luka želi veliku porodicu!

07.06.2021 | 08:37 >> 08:27

Autor: Nevena Mijuskovic

Manekenka je ispričala da razgovaraju o proširenju porodice, ali da žele da se sve dogodi spontano. Ona je, takođe, otkrila i kako stoji sa finansijama nako

Copyright ATAImages/ M. M.

Sofija Milošević i Luka Jović uživaju u roditeljstvu otkako su dobili svoje prvo dete, sina Alekseja, a manekenka ne krije da već planiraju i drugo.

Ona je svaki trenutak posvećena sinu, koristi da provodi vreme s njim ponekad i na poslu na raznim snimanjima. Razlog za to je jer se uz naslednika oseća najlepše, te ne voli da se odvaja od njega ni kada mora.

– Iskreno, kad ostavim Alekseja kod kuće jer moram nešto da završim ja sam kao na iglama. Evo recimo sada je sa mojom mamom, te sam u tom smislu spokojna, ali svejedno razmišljam i šaljem joj stalno poruke da proverim kako je i da li plače. Prosto ne volim da plače, iako znam da je to normalno za bebe, pa ga stalno uzimam u ruke kad je nervozan ili uplakan – ističe Sofija za “Blic” i dodaje da uveliko sa fudbalerom Lukom Jovićem priča o proširenju porodice.

Copyright ATAImages/ M. M.

– To nam je svakako u mislima, pričamo o tome ali ne želimo da to planiramo. Razmišljanja smo da će se to spontano dogoditi u jednom trenutku. Luka bi želeo veliku porodicu, tako da smo sve prepustili sudbini – poručila je Miloševićeva.

Doba korone svima je donelo strepnju zbog finansija, a Sofija ističe da kod nje  i Luke nema krize, naročito sada kada je proširila svoj biznis.

– Mislim da sam jedina osoba koja se nije uplašila tokom korone što se tiče posla i novca, jer koliko smo radili pre pandemije toliko smo radili i tokom nje, ali i možda 100 puta više. Neko sam ko vidi dobitak kad je najgore, te je ulaganje u novi biznis ono što je rezultat mnogo dana i sati rada – poručuje manekenka za “Blic” i objašnjava da joj najviše prija što je Luka u svemu podržava.

Copyright ATAImages/ M. M.

– On voli i poštuje to što radim i mislim da je to jedan od raloga šta ga je privuklo kod mene – što sam vredna. Nije da sad hvalim sebe, već je to ono što on meni često kaže. Velika mi je podrška, osim kad pričam u toku noći satima na telefon oko stvari koje su vezane za posao – kroz osmeh zaključuje Sofija.

Međutim, ono u čemu manekenka i fudbaler nisu uspeli da nađu zajednički jezik, jeste pokazivanje sina Alekseja u javnosti. Dok je ona želela da sakrije identitet naslednika, Jović nije mogao da odoli te ga je odmah putem svoje društvene mreže predstavio javnosti.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam