Prolazim kroz torturu manipulatora! Tanja Savić o suprugu: Usledila je kazna da se ne čujem s decom

07.06.2021

13:46 >> 19:15

0

U medijima je izašla Dušanova izjava da je podneo papire za razvod, ali ga je pevačica ubrzo demantovala, a on joj zabranio da se čuje sa sinovima

Prolazim kroz torturu manipulatora! Tanja Savić o suprugu: Usledila je kazna da se ne čujem s decom
Tanja Savić ATAImages/M. M.

Dušan Jovančević izjavio je da je podneo papire za razvod braka od pevačice Tanje Savić, međutim, ona ga sada demnatuje.

Osim što je tačno da je brakorazvodna parnica u toku, nije istina da je on bio inicijator zvaničnog rastanka, već Tanja. Kako je rekla, ona je papire za razvod predala još prošle godine i da on to ne može da prihvati.

– O Bože, mučenik! Nije on to uradio prvi, već ja. On je sad promenio priču, počeo je da mi se ubacuje u razgovor sa decom i govori: “Ja sam tebe ostavio, nisi ti mene”, valjda je toliko povređen da ne može da prihvati činjenicu da sam ja njega ostavila, da radi ovo što radim, vraćam decu, valjda ne može da podnese, da li je to nemoć ili ko zna šta, pa me navodi na svoju vodenicu. Nije on ništa podneo, sve sam to ja podnela prva – kaže Tanja. Ipak, kako dodaje, zbog situacije sa koronavirusom, a i sudske prakse, sve je išlo sporo.

Ona se oglasila posle te informacije i na Instagramu, tvrdeći da ju je odmah kaznio preko dece.

– Udarna vest danas: “Dušan ostavio Tanju”. Da li je to nemoć ili ko zna šta je,  pitanje je sad? E pa dragi moji, i dalje prolazim kroz torturu manipulatora i patološkog lažova. Da, da, to i dalje traje iako sam mislila da sam se spasila kada sam smogla snage da odem. Danas je opet usledila kazna (nemogućnost da se čujem sa decom) usled nepridavanja značaju istom. Samo ignor dragi moji! Teško je, ali doći će i mojih pet minuta! Odbrojavanje je počelo – napisala je Savićeva u postu.

Ona je detaljnije opisala šta se desilo.

– Podnela sam zahtev za razvod braka prošle godine, ali nije bilo moguće da se razvedemo pre ovog aprila. Nije mogao da se realizuje dok ne prođe godinu dana, daje se godinu dana prostora ako supružnici ipak žele da se pomire – rekla je Savićeva za Telegraf.rs., tvrdeći da govori istinu, te da ne voli prevrtljive ljude i nepravdu.

– Moram da se branim od laži. Moja publika i moji ljudi moraju da znaju istinu i uvek ću je reći zato što ih poštujem – dodala je Tanja. Sa druge strane, Jovančević tvrdi da je on ostavio pevačicu i da se, kako je rekao, on razvodi od Tanje, a ne ona od njega.

– Predao sam zahtev za razvod. Kad dobijem potvrdu šaljem vam i to. Ja se od nje razvodim, ne ona od mene. Ja sam nju ostavio prošle godine, nije ona mene ostavila. Evo vam papiri, pa da vidite ko laže – rekao je za Blic.

Podsetimo, Dušan je pre više od godinu dana sinove Maksima i Đorđa odveo u Austaliju bez pevačicinog znanja, Tanja je alarmirala javnost, a po odluci suda deca će biti vraćena u Srbiju, ali pevačica nema starateljstvo, nadležni će o tome odlučivati naknadno.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti