Izliv emocija na društvenim mrežama! Bivši muž Emine Jahović zaljubljen do ušiju: Moja voljena! (FOTO)

07.06.2021

13:23 >> 12:54

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je objavio fotografiju izabranice na svom Instagram profilu pa joj uputio pregršt lepih reči i želja povodom rođendana

Izliv emocija na društvenim mrežama! Bivši muž Emine Jahović zaljubljen do ušiju: Moja voljena! (FOTO)
Copyright Foto: Printscreen Instagram

Otkako su se razveli pre tri godine, Emina Jahović i Mustafa Sandal nastavili su svako svojim putem, a dok se za pevačicu nagađa da li joj je srce slobodno, poznata turska pop zvezda je u ljubavnoj vezi.

Naime, Mustafa (51) je u ljubavnom odnosu sa dvadeset godina mlađom devojkom po imenu Melis Sutšurup. Pevač je danas objavio njenu fotografiju na svom Instagram profilu pa joj uputio pregršt lepih reči i želja povodom rođendana.

– Jednog dana žena ulazi u vaš svet, izlaže svoje srce i dušu da deli sa vama. Shvatate da su ljubav i hrabrost te žene mahanje anđeoskih krila koje vas neprestano podiže. Srećan rođendan, draga moja voljena – napisao je pevač, a onda su čestitke usledile u komentarima.

Ko je devojka koja je ukrala srce Sandalu nije poznato, osim što se zna da je preduzetnica i vlasnica jednog modnog butika u Istanbulu.

Podsetimo, dve godine nakon razvoda, Emina je u javnosti rekla koliko joj je zbog toga žao, kao i da je ponovo bliska sa bivšim suprugom.

Mustafa Sandal Instagram screenshot

– Dve godine posle razvoda nas dvoje smo opet nerazdvojni, ako se ne čujemo ili ne vidimo samo jedan dan, odmah se zabrinem da mu se nešto loše nije desilo. Imamo lep odnos, mislim da drugima možemo da budemo dobar primer. Eto, nastavili smo da funkcionišemo. Naša deca nisu smela da ispaštaju, a s vremenom smo opet postali bliski – izjavila je Emina tada za Informer.

Foto: A.A./ATAImages

– Sinovi Javuz i Jaman prošli su kroz traumu zbog našeg razvoda, žao mi je zbog toga. Ma bilo bi bolje da se Mustafa i ja nismo razveli! Ali izgleda da nam je bila takva sudbina – rekla je ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike