Bila je ozbiljna povreda! Jelena Kostov nakon pet meseci otkrila kako se oseća i ima li posledice

07.06.2021

18:08 >> 18:15

0

Pevačica je povredila kičmu ne manje od pola godine, a boravak na Goliji, svež vazduh i njena porodica su joj pomogli da prebrodi teške trenutke

Bila je ozbiljna povreda! Jelena Kostov nakon pet meseci otkrila kako se oseća i ima li posledice
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Kostov pre pet meseci je imala ozbiljnu povredu kičme, a nije je zaobišao ni opaki koronavirus. Kako je iza nje težak period, ona je otkrila kako se oseća i da li su posledice prisutne.

– Super sam sada, sve se završilo. U ovom vremenu kada je sve mračno, želela sam da izbegnem sve to što mi se dogodilo. Super sam sada, nasmejana, sve je u redu. Nema posledica, ozbiljna je povreda bila, prošlo je 5 meseci, ali sada sam dobro – rekla je pevačica, pa objasnila da sve što joj se dogodilo je samo očvrsnulo i trgnulo da nastavi dalje:

Antonio Ahel/ATAImages

– Svaka situacija u životu nosi neku poruku, ostanemo jači. Sve to što mi se dogodilo me je trgnulo, sada sam neka druga osoba, ne dozvoljavam stvarima koje su nebitne da me iznerviraju.

S obzirom na to da više od godinu dana nije nastupala zbog epidemiološke situacije, pevačica otkriva kako se to odrazilo na njenu karijeru i prvatni život.

– Ljubav i podrška naših najbližih je od velikog značaja. Psiha je čudo. Drago mi je što sam shvatila koliko veliki krug prijatelja imama oko sebe. Sve se iskristalisalo u mom životu. Muzičari su baš nagrabusili. Imam prijatelje koji su radili za malu dnevnicu i bili su u velikom problemu. Ljudi su se sladili što nismo zarađivali previše – rekla je ona i dodala da joj nedostaje scena, ali da je ipak prethodnih meseci uživala u vremenu koje je provela sa porodicom.

– Nedostajala mi je muzika, ali mi je prijalo da se posvetim sinu i porodici. Ja sam se baš ulenjila. Kada sam shvatila da će ovo potrajati, ja sam rekla da želim da odmaram, bez frizure i šminke. Stalno sam bila kod mojih – ispričala je Jelena u emisiji „Puls Srbije”.

Podsetimo, ona je u skladnom braku sa Miljanom Vukovićem sa kojim ima naslednika Miliju, a pevačica kaže da je veoma požrtvovana majka i da priželjkuje još jedno dete.

– Srećno sam udata četiri godine, uživam sa svojim sinom i suprugom. Za mene nema ničega lepšeg nego gledati dete kako odrasta. Naravno, volela bih da se ostvarim kao majka i po drugi put – priznala je Kostov za „Kurir” ranije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike