Rado, sredi taj kljun! Manojlovćeva odgovorila na prozivke hejtera: Ja ovaj nos ne bih dirala nikad 

08.06.2021

20:10 >> 20:12

0

Pevačica kaže da u vremenu kada svi liče jedni na druge zbog estetskih operacija, želi da ostane ono što jeste

Rado, sredi taj kljun! Manojlovćeva odgovorila na prozivke hejtera: Ja ovaj nos ne bih dirala nikad 
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović, važi za jednu od najprirodnijih pevačica na našoj javnoj sceni, koja je uprkos trendu estetske hirurgije, odolela svim plastičnim operacijama, a gostujući u emisiji „Zvezde Granda – specijal” ona je otkrila da je često na meti prozivki, ali ona ne mari za to, te ističe da joj takvi komentari nekada daju i samopuzdanje.

– Desni profil mi je lepši, a kad se slikam iz ovog drugog, ima da me prozivaju: „Sredi taj kljun”, jer i dalje to rade. Nekad mi komentari i kritike daju baš dodatnu sigurnost.

Manojlovićeva ističe da je bilo momenata kada je želela da se podvrgne estetskoj korekciji, ali baš ovakve opaske su je od toga odgovorile.

– Kako su ljudi više komentarisali i napadali me, to mi je postalo vrlina. Ovo koristim kao glavno oružje protiv njih i očajno se borim za originalnost i unikatnost. U današnjem vremenu kada su svi kopi-pejst, ja ovaj nos ne bih dirala nikad – rekla je ona.

Podsetimo, Manojlovićeva je nakon pobede grupe „Måneskin” na 65. Eurosongu pohvalila prirodni izgled pevačice ovog benda, te tom prilikom istakla koliko je ona jedinstvena jer nema urađene usne, jagodice, obraze.

– Ovo je Viktorija, clanica grupe Maneskin, pobednika Evrovizije. Veoma sam srećna što je ovakva devojka trenutno najpopularnija u Evropi. Nadam se i volela bih da mlade devojke uvide koliko je lepo, kada je neko jedinstven, kada nema kopi/pejst urađene usne, obrve, jagodice, obraze, vilice, silikonske grudi i šta sve ne… Samopouzdanje, pogled, osmeh takođe mogu biti veoma s*xy, sto nam ova devojka i dokazuje. Naravno, nisam strogi protivnik estetske hirurgije i ulepšavanja, ali da to bude baš kao sto sama reč kaže, „ulepšati”, „popraviti”, nesto sto vas baš čini nesrećnima i što ne možete da podnesete na svom licu ili telu, ali shvatate i sami da ovde pričam o krajnostima, trčanju pod nož jer su „velike usne u trendu, velike grudi u trendu, velike jagodice u trendu” i tako dalje… Pogledajte samo ovu devojku koliko je sigurna u sebe, jednostavno zraci seksepilom, i sigurna sam da se i momcima svidja bas ovakva kakva jeste i da nista ne bi menjali na njoj. Pokušajte da zavolite sebe i svoje telo, neka vam ova devojka malo bude uzor, a za „popravke” samo ako baš želite i morate, nikako zato što „svi to rade i zato što je trend”. Ovo sam napisala samo zato što sam svesna koliko vas (obraćam se mladim devojkama pre svega) bombarduju sa svih strana i bukvalno terorišu raznim trendovima i „standardima” lepote, čuvajte se, svako od nas ima nešto svoje i nešto posebno, ne dajte da vam neko to uzme – napisala je tada Rada.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike