Marijana, sram te bilo! Pevačica se drastično ugojila, a onda je sama sebi uvela sankcije

09.06.2021

13:38 >> 14:22

0

Estradna umetnica je tokom pandemije nabacila višak kilograma, a kako stižu vreli letnji dani, ona je rešila što pre da koriguje liniju

Marijana, sram te bilo! Pevačica se drastično ugojila, a onda je sama sebi uvela sankcije
Copyright Maja Marijana ATAImages/Antonio Ahel

Pandemija koronavirusa uticala je na promenu života mnogih brojnih ličnosti, nekima je ograničeni prostor doneo višak kilograma, a jedna od takvih je pevačica Maja Marijana koja ne krije da se u poslednje vreme drastično ugojila.

Naime, ona je dobila 10 kilograma viška, ali kako je leto na pragu, pevačica je rešila da liniju što pre dovede u red.

– Svako jutro ustanem, obrnem neki krug pešaka, pošto nam je ovaj nerad svima doneo jednu lepu kilažu. Sad moram da se navikavam na štikle, na neku malo užu garderobu. Ide lepo vreme, pa sa sebe moram da poskidam sve te ogrtače i opasače i da vidim gde sam i onda kad sam videla da sam u višku jedno 10 kg, rekla sam sebi: „Marijana, sram te bilo. Baš sam danas išla peške, brzo hodanje je u pitanju i razmišljam šta mi žene sve treba da radimo da bismo održale tu liniju… Kriva je moda, nismo mi, šta nama fali… Brzo hodanje, imam bajs u kući, pa vozim. Uglavnom sam navikla na taj bajs, pa ga i ne primećujem, samo ga pomeram, ali nekad i vozim – našalila se Maja i dodala:

– Moraš da koriguješ ishranu, pa da ideš na masaže… Ja volim slatko, nemam meru, baš me sramota… Sve volim od latkiša samo ne volim čokoladu sa jagodom i jogurtom – ispričala je pevačica u emisiji „Grand Magazin”.

Podsetimo, Maja Marijana je u intervjuu za 24sedam otkrila da se tokom pandemije posvetila svom hobiju – pravljenju nakita.

– Već pet godina imam divan hobi, pravim nakit. To mi je uvek bila lepa razonoda i prija mi za opuštanje. Inače sam završila školu za dizajn kože i imam smisla za to. Pravim minđuše, ogrlice, narukvice i broševe, a trenutno su popularni lančići za naočare. To više radim za svoju dušu, ne živim u pravom smislu od toga. Prodaje se nakit, a najviše volim svojim drugaricama da dizajniram neki lep komad. Ranije nisam imala mnogo vremena za to, a sada sam se zbog korone okrenula više stvarima u kojima uživam, a ranije nisam mogla – ispričala je ona.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike