Kris „NSYNC" pre nije mogao da podnese kolegu iz „suparničkog tima": Tek sad zakopali ratne sekire!

10.06.2021 | 06:15 >> 06:19

Autor: Milica Gudžulić

Kirkpatrik i Ej Džej iz grupe Bekstrit Bojs svojevremeno nisu mogli ni da budu u istoj prostoriji kolika je nerpeljivost vladala, ali godinama kasnije - jedno

Copyright Kris Kirkpatrik Profimedia

Kris Kirkpatrik iz sastava „NSYNC” je sve do sada vešto krio da svojevremeno nije mogao da podnese jednog pevača iz „Bekstrit Bojsa“. U pitanju je Ej Edžej Meklin, s kojim se nedavno sastao zarad izvedbe singla „Air” u okviru „Music for Life” akcije prikupljanja sredstava, u Las Vegasu. Dvojac je pevao kao „ATCK” (All the Cool Kids), sastav među čijim je osnivačima, inače, Ej Džej.

U razgovoru sa stranim medijima, kom je proslavljeni „Bekstrit Boj” prisustvovao, nekadašnja zvezda „NSYNC-a” priznao je da ih je, posle izvesnog vremena, „pomirio” – život.

Copyright Ej Džej Meklin Profimedia

– Svojevremeno, Ej Džej i ja nismo mogli da budemo u istoj prostoriji – počeo je za „Variety” Kris, pa dodao: Ipak, uvek sam ga poštovao, kao i on mene. Sada, posle toliko godina i kako smo obojica roditelji, odrasli ljudi, sve se promenilo. Kad razmišljam o prošlosti, neverovatno mi je šta je koji bend uspeo da uradi i koliko smo dobro prošli – objasnio je on.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam