Milica Todorović o svojim modnim promašajima: Mi smo ograničen narod, navikli smo da se vidi butka!

10.06.2021

15:59 >> 14:33

0

Autor: Marija Mitić

Pevačicu nerviraju negativni komentari i na račun operacije nosa koju je nedavno imala

Milica Todorović o svojim modnim promašajima: Mi smo ograničen narod, navikli smo da se vidi butka!
Copyright A.A./ ATAImages

Pevačica Milica Todorović važi za jednu od najatraktivnijih na našoj javnoj sceni, međutim otkriva da stilizovanje ipak prepušta stručnjacima.

Milica kaže da često nailazi na komentare da “ne zna da se obuče”, koji je ne dotiču preterano.

– Oni su navikli da sve devojke budu iste, da budu šljokice, da se vidi butka, da se izbaci dojka… Mi smo malo ograničen narod što se tiče toga, tako da “I’m sorry”, ali ja ću se uvek obući onako kako mislim da treba. Nekad su tu i šljokice, zavisi, kako mi dune, rekla je Milica i priznala da bi bez stiliste izgledala kao “socijalni slučaj”.

– Kad meni stilistkinja donese, ja kažem – meni je ovo prelepo, znači znam da kažem ovo je lepo, ovo nije lepo, ali ti sad mene samu da pustiš svaki dan da se šetam, bože me sačuvaj, što bi rekla Nataša Bekvalac ‘kao socijalni slučaj!

Milica se takođe osvrnula i na operaciju nosa koju je imala nedavno, a o kojoj nerado govori, s obzirom da mnogi komentarišu da nije trebalo da ga operiše kao i da je korekcija loše odrađena.

– Apsurdno je da se vidi neka promena na tvom licu i da na pitanje ‘da li si radila možda nešto od estetskih korekcija?’, ti kažeš ‘Ja? Pobogu!’ Mislim, to je stvarno apsurdno, tako da, možda se vidi neka razlika i treba da se vidi, jer je polomljena ta kost, što se devijacije tiče. Ali, meni nije bila devijacija toliki problem, opet se ponavljam, što me to izluđuje, ljudi! Nemoj da ste me više ikad pitali nešto za nos, jer sam 500 puta rekla da sam nos operisala iz zdravstvenih razloga, jer sam prskala kapi koje su mi uništile sluzokožu i to je to, rekla je Milica za Mondo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike