Žiriranje ne može da prođe bez tenzije! Marija Šerifović: Lakše je sa kandidatima nego sa članovima žirija

11.06.2021

14:00 >> 14:30

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je govorila o takmičenju Zvezde Granda i otkrila da li će se naći u vrućoj stolici od septembra, u novoj sezoni

Žiriranje ne može da prođe bez tenzije! Marija Šerifović: Lakše je sa kandidatima nego sa članovima žirija
Copyright Marija Šerifović, A.A./ ATAImages

Članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Marija Šerifović ponosna je mentorka 13 kandidata od svojih 14, koji su se našli u finalu.

Marija se između ostalog i po tome izdvojila kao članica žirija, ipak, pevačica ne preuzima sve zasluge.

– Malo je to sad “triki” komentarisati zašto je to tako. I žiri prepoznaje kvalitet tih kandidata koji su kod mene, pa zato i prolaze u tolikom broju. Ključ je što su se kvalitetni i dobri pevači opredeljivali za mene, a onda smo iz kruga u krug bili sve bolji – rekla je Marija sinoć novinarskim ekipama na promociji novog albuma Suzane Jovanović, gde je bila i ekipa portala 24sedam.

Naša jedina evrovizijska pobednica ne zna da li će se naći u crvenoj stolici žirija pomenutog takmičenja, u novoj sezoni koja startuje od septembra.

A.A./ ATAImages

– Nakon finala koje je 26. juna, imamo kolektivni sastanak, videćemo šta će biti, kaže pevačica i dodaje da žiriranje može biti vrlo stresno.

– To je deo tog programa. Ne može žiriranje da prođe bez tenzije. Lakše je sa kandidatima nego sa članovima žirija. Nema netrpeljivosti. Istina je da sve ono što ljudi gledaju, i kad dođe do poneke grube reči, psovke i neugodnih komentara, niko od nas ne doživljava lično. Možda se dogodilo u poslednje vreme da je neko imao neki trenutak koji nije bio tako prijatan i koji je doživeo lično, ali odgovorno tvrdim da mi na svakoj pauzi sednemo zajedno, razgovaramo, ručamo, družimo se i to je jedina istina.

Brojni pevači odlučili su da se posvete pisanju autroske knjige, pa smo Mariju upitali da li i ona možda planira isto.

– Svi su poludeli su pa počeli da pišu knjigu. Ja to stvarno ne planiram – kaže Marija, a zatim se osvrće na “Evroviziju” kojoj je nedavno prisustvovala u Roterdamu.

– Prezadovoljna sam, biti deo takvog spektakla je fantastična stvar. Naše devojke, grupa “Hurricane”, su bile zaista predane. Smatram da je 15. mesto, u ovoj godini, u ovoj konkurenciiji i više nego odličan plasman i svako ko govori suprotno od toga apsolutno nema pojma o tome. Pobednici su mi sasvim ok, moji favoriti su bili Finska i Francuska – završava Marija koja je prvo mesto u ovom prestižnom takmičenju odnela 2007. godine.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike