Vanja Bulić: Na moje insistiranje smo izbacili neka imena iz Lukasove knjige

13.06.2021

09:40 >> 11:02

0

Autor: Marija Mitić

Autor nije smatrao pogodnim da se određene osobe pominju u ovom štivu

Vanja Bulić: Na moje insistiranje smo izbacili neka imena iz Lukasove knjige
Copyright Vanja Bulić ATAImages/Antonio Ahel

Aca Lukas dugo je najavljivao svoju bigrafsku knjigu koju je pisao zajedno sa Vanjom Bulićem. Ona je konačno ugledala svetlost dana i puna je intriga i zanimljivosti, dok Vanja kaže da je morao da izbaci pojedina imena iz knjige, jer nije smatrao pogodnim da se tu nađu.

– Urednik sam tog izdanja. Nisam autor, jer je to život Ace Lukasa i to su njegove rečenice. On mi je pričao u diktafon svoj život, koji sam posle uobličio. Pogledao sam i sve njegove intervjue. Kad sam sve to bacio na papir, i za mene je bilo veliko iznenađenje kakav je to život. Pričao je o svemu. Izbacilo smo neka imena iz knjige. To je bilo na moje insistiranje, a ljudi će da shvate o kome se radi. Zvali su me već iz Makedonije, Hrvatske, Bosne i svi žele da kupe knjigu – objašnjava Bulić.

Aca Lukas, Aca Lukas „Ovo sam ja”, Foto: 24sedam

Podsetimo, knjiga Ace Lukasa nosi naziv “To sam ja” i puna je zanimljivosti iz pevačevog života, ali i afera, anegdota… Burnih, turbulentnih detalja ima na pretek! Između ostalog, osvrnuo se i na kazne, svoje emotivne partnerke, prijateljstva – sve su to segmenti koje je obradio.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike