Ovako je bilo na proslavi kod Ražnatovića: Veljko napustio žurku, Bogdan krišom snimao Cecu!

15.06.2021

08:17 >> 08:18

0

Pevačicin naslednik imao je opradan razlog zbog kog je rano izašao iz vile na Dedinju

Ovako je bilo na proslavi kod Ražnatovića: Veljko napustio žurku, Bogdan krišom snimao Cecu!
Copyright Ceca Ražnatović, Milan Maricic/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je proslavila 48. rođendan u svojoj vili na Dedinju uz brojne zvanice, a sve je iznenadio odlazak njenog sina Veljka Ražnatovića.

Iako su mediji preneli da je pevačicin naslednik izašao besan i uputio se kolima u nepoznatom pravcu, istina je samo da je rano otišao jer je jutros rano imao trening. S obzirom na to da nije želeo da daje izjave za okupljene medije, bokser je ćutke ušao u džip i otišao.

Aco Pejović, Milan Maricic/ATAImages

Saša Matić, Aco Pejović, Milan Maricic/ATAImages

Veljko je prethodno uslikan lepo raspoložen pri dolasku na rođendan svoje majke, a za tu priliku se lepo sredio – obukao je košulju i farmerke. Inače, iz nekog razloga, Veljko je odnedavno izbrisao svoj profil na Instagramu.

Ceca Ražanatović, Instagram printscreen

Osim što je Ceca blistala u zelenoj otvorenoj haljini, i njen dečko Bogdan Srejović lepo se sredio za žurku. Iako je najpre stigao u trenerci, jer je bio na treningu, kasnije se preobukao u košulju i crne pantalone.

Ipak, Anastasija je bila najveselija, pa je tokom veselja objavljivala video snimke, na kojima je snimala i mamu i Bogdana.

Među zvanicama bili su i Saša Matić, Aco Pejović, Viki Miljković sa suprugom,  Vanja Mijatović, Marijana Mateus, Žika Jakšić i mnogi drugi. Svi oni otpevali su po nekoliko pesama, a na kraju i slavljenica koju je dečko “krišom” snimao i postavio video na svoj Instagram profil.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike