Milica Dabović priznala: Skupo me je koštalo što sam u životu bila iskrena

13.12.2020

18:21 >> 16:16

0

Autor: Z. T.

Bivša košakašica je otkrila da li sada prolazi kroz nelagodnosti zbog svega što je preživela i kako ljudi reaguju na nju

Milica Dabović priznala: Skupo me je koštalo što sam u životu bila iskrena
Copyright Milica Dabović ATAImages/Stefan Tomašević

Naša bivša košarkašica Milica Dabović prošla je kroz veoma turbulentan i traumatičan period o čemu je i u javnosti govorila, a posle svega što je prošlo stigao je i najlepši poklon-sin Stefan. Dabovićeva je u emisiji “Premijera – Vikend specijal” ispričala u kakva je karakterno, kako je sve uticalo na nju, u kakvom je sada odnosu sa ocem svoga sina, kao i to da se čuje sa njegovim bivšim devojkama.

– Kada u životu “padnem”, trudim se da brzo ustanem i budem sve jača i jača. A sada imam i zbog koga, svog sina – započela je Milica.

Milica Dabović sa sinom ATAImages/Antonio Ahel

Na pitanje novinara da li je imala nelagodnosti zbog svih negativnih iskustava sa svojim emotivnim partnerima, bivša košarkašica je iskreno odgovorila.

– Imala sam. Ali na kraju, kada se sve sleglo i kada je vreme prošlo, vidim da me narod voli ovakvu kakva jesam, što sam otvorena i uvek spremna za svaki razgovor. Skupo me u životu koštalo što sam bila iskrena – rekla je ona.

Ni ovoga puta nije preskočila to da je bila zlostavljana i fizički i psihički, od strane svojih emotivnih partnera.

– Bila sam zlostavljana, a sa Stefanovim ocem psihički. U javnosti se ne zna ko je on jer ni ja nisam znala, kao ni sada. Nema posao, bar ja ne znam. Ćula sam se i sa njegovim bivšim devojkama putem Instagrama i zbližile smo se. Zahvaljujući njima sam saznala ko je on zapravo. Žao mi je što sam bila slepa i nisam videla istinu – zaključila je Milica.

PROČITAJTE I: 

Milica Dabović: Bivši mi je ukrao detetova kolica da bi ih prodao za 500 evra

Nataša Bekvalac o svom prvom braku: Meni i Danilu nije išlo, sada imamo strogo “poslovan” odnos

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike