Do mene su dolazile svakakve priče! Tea Tairović o provokativnim fotografijama i zavisti na estradi

15.06.2021 | 16:26 >> 15:35

Autor: Milica Gudžulić

Pevačica ne beži od izazovnih objava na društvenim mrežama, na kojima je prati na hiljade ljudi

Copyright Tea Tairović ATAImages/Antonio Ahel

Tea Tairović progovorila je o zavisti  na estradi pa istakla da, iako je prisustna – nije imala većih problema s kolegama sa javne scene. Sa druge strane, pričajući i o provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, kao gošća „Pulsa Srbije” naglasila je da „ne beži” od takvih objava, ali da u većini slučajeva promoviše sport.

Pročitajte još:

– Ima (zavisti), dolazile su priče do mene, ali nije to ništa opasno, to se dešava u svakoj branši i normalno je. U ljudskoj prirodi je da se poredi sa drugima, ali stvarno nisam imala neke veće probleme. Nije me niko nikada napao. Sigurno je da ljubomore postoji – rekla je pevačica, pa nastavila o fotografijama sa Instagrama, koje namerno „postuje”.

– Moje slike su apsolutno provokativne, ali moram da kažem da ja većinom promovišem sport. Atraktivne žene su stalno u poziciji da se nešto pravdaju i dokazuju, lepota u 21 veku znači da nemate pojma ni o čemu, da se lepota koristi da bi se došla do nekog cilja. Ja sam to nekako prihvatila, da se stalno dokazujem ljudima šta sve umem – rekla je Tea.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam