Svi detalji s dodele „Naxi Zvezde 2021": Publika izabrala svoje favorite! (FOTO)

15.06.2021

17:45 >> 20:37

0

Autor: D. Božović

Kao i prethodnih godina, dobitnici nagrade izglasani su od strane slušalaca koji su u periodu od 14. maja do 11. juna glasali za svoje favorite putem jedne spe

Svi detalji s dodele „Naxi Zvezde 2021": Publika izabrala svoje favorite! (FOTO)
Copyright Sara Jovanović, M.M./ATAImages

Brojne muzičke zvezde i zvanice iz javnog života regiona danas su prisustovale proslavi Naksi radija. Povod ovakvog okupljanja jeste dodela najznačajnije radijske nagrade i izbor Naxi zvezde, čija numera je tokom prethodnih meseci bila najslušanija.

Na ovaj svečani skup došle su brojne javne ličnosti, među kojima su se našle: Suzana Mančić, Vesna Dedić, Jelena Đukić, Sara Jovanović, Suzana Perić, Frano Lasić…

 

Frano Lasić i Milena Matić, M.M./ATAImages

– Volim dobru pesmu! – poručila je Mančićeva, pa je na pitanje okupljenih medija koju pesmu voli da naruči u provodu otkrila: To je uvek Zvonko Bogdan, volim i Čedu Markovića, Miroslava, Acu Ilića… – nabrajala je ona.

Jelena Đukić, M.M./ATAImages

„Zvezdu za najbolju pesmu i pevača godine” dobio je Dino Merlin. Marija Šerifović, s druge strane, dobila je „Zvezdu za najbolju pevačicu”. Za najbolji album, nagrađena je – grupa Crvena jabuka („Tvrđava”), a za koncert Bajaga i Instruktori. Nagradu od Naxija „Za sva vremena” posthumno je dobio kantautor Đorđe Balašević, a za poseban dobrinos muzici, takođe posthumno – Sanja Ilić, obavestila je sve prisutne tokom događaja vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija, Maja Raković.

M.M./ATAImages

– Hvala vam, baš ste me iznenadili, radujem se nagradi. Svi smo mi živi dok smo deca, a deca vole igračke, poklone i nagrade. Veliki pozdrav za moju divnu publiku i jedva čekam da dođe staro vreme u kome ćemo moći da uživo sviramo i da se družimo jedni s drugima. Hvala vam puno na ovom velikom priznanju i živi i zdravi bili”, rekao je Dino Merlin, piše „Naxi”.

Suzana Mančić sa ćerkom Natalijom Kunić, M.M./ATAImages

Marija Šerifović takođe nije skrivala radost povodom nagrade.

– Lepa je vest znati da neko još uvek ceni ono što ja radim, bez obzira na to što je poslednja pesma izašla pre nepune tri godine. Uvek je lepo čuti takvu stvar. Vrlo sam svesna činjenice da bez publike ja ne postojim, tako da koristim svaku priliku da se zahvalim ljudima koji vole ono što ja radim – izjavila je ona za pomenute medije.

Dunja Jovanić i Sara Jovanović, M.M./ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike