Suzanu Mančić uporedili sa Samantom iz "Seks i grada": U ovim godinama se ne bih skidala pred kamerama

16.06.2021

13:04

0

Holivud je surov, morala bih da skinem 20 kilograma a to je sada stvarno nemoguća misija, kaže bivša loto devojka kojoj imponuje što je i dalje doživljavaj

Suzanu Mančić uporedili sa Samantom iz "Seks i grada": U ovim godinama se ne bih skidala pred kamerama
Copyright Kim Katral, Suzana Mančić, Profimedia/ATA Images/Antonio Ahel

Kultna serija “Seks i grad” posle 11 godina pauze dobiće svoj nastavak u kome se neće naći i čuvena Samanta Džouns, glumica Kim Katral.

Fanovi ove ženske četvorke izrazili su veliko nezadovoljstvo zbog toga, naročito kada je Sara Džesika Parker objavila fotografiju bez Samante. Međutim, srpska javnost odmah se dosetila ko bi mogao da zameni zanosnu plavušu, te voditeljku Suzanu Mančić istakli kao idealnu zamenu za nju.

Suzana Mančić ATAImages/Antonio Ahel

S obzirom na to da bivša loto devojka zaista ima mnogo sličnosti sa Samantom i da je samo godinu dana starija od Samante, te da je plava, zgodna, seksepilna, vesela, sa optimističnim pogledom na svet, korisnike društvenih mreža nije bez razloga inspirisala. Ovo sve komentarisala je i Mančićeva.

Kim Katral, Profimedia

– Zahvaljujem ljudima koji su me kandidovali za ulogu čuvene Samante, ali mislim da nam je zajednička samo frizura – kroz smeh kaže voditeljka i dodaje nešto što je tek sve nasmejalo.

– Fascinantno mi je što, iako uskoro punim 65 godina, i dalje zračim seksepilom, ali baš da budem Samanta – ne ide, mada priznajem da mi prija što me ljudi još doživljavaju kao seks simbol – iskrena je Mančićeva, a na pitanje da se desi neko čudo i dobije ponudu, iskreno kaže kako bi reagovala.

Suzana Mančić ATAimages/Antonio Ahel

– Ipak je ne bih glumila. Holivud je surov, morala bih da skinem 20 kilograma a to je sada stvarno nemoguća misija. U ovim godinama se ne bih ni skidala pred kamerama niti glumila u slobodnim scenama, a svi znamo kakav je Samantin lik – objasnila je čuvena loto devojka.

Za kraj, i ona se osvrnula na činjenicu da nove epizode neće imati Samantu, pa je i o tome iznela svoj stav.

– Svi smo oduševljeno gledali tu seriju i filmove, i to po više puta, ali bez Samante će to biti samo grad jer je ona unosila erotiku i seks u taj projekat – zaključila je Mančićeva za “Alo”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike