U zagrljaju šampiona! Aleksandra Prijović prisustvovala slavlju najboljeg srpskog tenisera! (FOTO)

16.06.2021

20:20 >> 19:58

0

Pevačica je bila jedna od zvanica na proslavi koja je organizovana u čast pobede Novaka Đokovića, a sa ove svečanosti nije izostala ni zajednička fotograf

U zagrljaju šampiona! Aleksandra Prijović prisustvovala slavlju najboljeg srpskog tenisera! (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/ AleksandraPrijovic

Novak Đoković je pobedničkim mečom protiv Grka Stefanosa Cicipasa još jednom pokazao zašto je prvi teniser sveta. Najbolji srpski sportista u ovoj kategoriji je u ponedeljak uveče sa porodicom i prijateljima slavio svoj uspeh i pobedu na Rolan Garosu.

Pored brojnih zvanica, na slavlju je prisustvovala i pevačica Aleksandra Prijović, koja nije mogla da odoli, a da se ne fotografiše sa šampionom i istu sliku objavi na društvenoj mreži Instagram.

Aleksandra Prijović, Filip Krajinović, Novak Đoković, Printscreen Instagram/aleksandraprijovic

Iz priloženog se vidi da se Aleksandri i Novaku pridružio i Filip Krajinović, poznati mladi teniser, a ove tri zvezde su dovoljan razlog da ova fotografija kruži društvenim mrežama.

Podsetimo, Noletu su na postignutom uspehu čestitale i brojne zvezde, među kojima je i glumac Hju Džekmen, koji ga je nazvao supermenom.

– Veliki zagrljaj i čestitke za Novaka. Prijatelju, ti si supermen! Pobednik Rolan Garosa, u muškom finalu 2021. godine – napisao je tada Hju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike