Hit priča Salme Hajek: Pevač joj došao u goste, a njena sova mu sletela na glavu i „donela poklon"!

17.06.2021 | 06:12 >> 06:13

Autor: Milica Gudžulić

Isprva, nije želela da otkriva njegovo ime. Međutim, pošto se kasnije predomislila, nastala je opšta pometnja među njegovim fanovima!

Copyright Salma Hajek Profimedia

Salma Hajek ispričala je Elen Dedženeres, gostujući u njenoj emisiji, priču o tome kako je njena sova Kering sletela Hariju Stajlsu na glavu i „donela mu poklon” – nešto kose pacova, koju je pokupila i smotala u lopticu.

Pročitajte još:

Glumica isprva nije želela da otkriva njegovo ime, te ga je nazivala „posebnim poznatim gostom”, koji nije burno odreagovao na ovaj nesvakidašnji gest.

– Jednom prilikom, u goste mi je došao jedan poznati pevač, neću da izgovorim njegovo ime… I baš mu se dopalo to što mi je sova kućni ljubimac. Nadao se da će da mu sleti na glavu, kao što je i meni. „Treba mi sova u životu”, prokomentarisao je i, iznenada, ona je to i uradila! Sletela mu je na glavu, ali i „donela poklon”. Smotala je lopticu od dlačica nekog pacova kog je negde „iskopala” pa mu to ostavila na glavi” – pričala je Salma.

– Nije burno odreagovao, naprotiv. Nije vrisnuo, ništa – dodala je, upitana za njegovu reakciju.

Tek zatim, otkrila je da se radi o Hariju Stajlsu.

Copyright Salma Hajek i Elen Deženeres Profimedia

– Nadam se da neću biti u problemu zbog ovoga. Ali baš je sve super podneo. On je super – zaključila je.

Copyright Hari Stajls Profimedia

Poznata lepotica je, inače, Kering usvojila pre oko dve godine, pošto je videla oglas za spasavanje sova. Smatra je za velikog prijatelja i zajedno su čak i fotografisane za Piplov „Beautiful Issue” ove godine.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam