Slađa Alegro ima novi hit: Ratnici, sekire, konji i jedna zvezda - njena trogodišnja ćerka (FOTO,VIDEO)

17.06.2021

15:18 >> 14:56

0

Autor: Marija Mitić

Koncept projekta osmislio je Saša Nikolić Šaran, koji je pored produciranja, učestvovao i u spotu

Slađa Alegro ima novi hit: Ratnici, sekire, konji i jedna zvezda - njena trogodišnja ćerka (FOTO,VIDEO)
Copyright Slađa Allegro, Foto: Blagoje Kešelj

Pevačica Slađa Alegro objavila je danas novu pesmu koja nosi naziv “Familija”. Ova numera već pretenduje da postane veliki hit, jer je pored snažne emocije oplemenjuje Slađin jedinstven vokal, a kompleksnu priču prati kvalitetan spot koji je poput kratkometražnog filma u kome se pojavljuje njena ćerka Mila.

Pored viking ratnika, borbi, ozbiljne i visokobudžetne scenografije, maski i mnoštva specijanih efekata, prava zvezda spota je mala Mila, koja je za ove potrebe prvi put stala pred kamere. Pevačica smatra da je odluka o ulozi njene ćerke u spotu, glavnog i odgovornog producenta i njenog prijatelja Šarana, bila pun pogodak.

–  Ideja da se Mila pojavi u spotu je potekla, naravno, od mog producenta Šarana, “mozga” čitave operacije. On je od samog početka projekta u spotu video Milu, i mislim da smo zaista napravili pun pogodak što se ona pojavila u spotu – rekla je Slađa, a potom se osvrnula na Šaranove potencijale kada su spotovi u pitanju, koji je osim učestvovanja u produciranju i realizaciji spota, bio i deo glumačke ekipe.

– Šaran ima taj osećaj, ne samo za pesmu nego i za sam projekat. Njegova svaka zamisao mora da se realizuje i retko kad ono što je zamislio se ne ostvari. Čast je i privilegija raditi sa ljudima koji te razumeju i poznaju. U spotu se pojavljuju i mnogi moji drugi saradnici i prijatelji, jer ipak smo mi jedna velika “Familija”. Iz naše “Sharan Concept” kuće u narednom periodu očekujte još mnogo dobrih i zanimljivih projekata – poručila je Slađa koja je u ovom spotu zablistala u crnim, otmenim i jedinstvenim kreacijama.

Podsetimo, kako je 24sedam već pisao, tokom snimanaj baš ovog spota, Šaran je doživeo povredu kada je pao sa konja. Iz tog razloga, snimanje je moralo da se prekine.

– Ekipa je dva dana snimala spot. Drugog dana je Šaran, kao viking, osmislio da jašući konja osvaja selo. Dok su trajale probe sve je bilo kako treba, ali kada je počelo samo snimanje, konj se uzbudio i zbacio Šarana sa sebe. Od siline skoka Šaran je pao na zemlju, dok je konj pao na njega, zbog čega je samo snimanje moralo biti prekinuto – rekao je naš izvor tada, a kasnije nam je ovu informaciju potvrdio i sam producent.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike