Marko Miljković došao u porodilište! Novopečeni tata doneo Luni i ćerki stvari

18.06.2021

10:15 >> 10:34

0

Suprug Đoganijeve je sa osmehom na licu ušetao u Narodni front kako bi na prijavnici ostavio sve što je potrebno njegovim devojkama, a zbog epidemiološke si

Marko Miljković došao u porodilište! Novopečeni tata doneo Luni i ćerki stvari
Copyright Marko Miljković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novopečeni mladenci, Luna Đogani i Marko Miljković u utorak su postali roditelji devojčice Mie, a danas je ponosni tata ušetao u Narodni front sa osmehom na licu kako bi dostavio stvari svojoj suprugi i naslednici.

Naime, Miljković je na prijavnici ostavio stvari neophodne za ženu i ćerkicu, a zbog epidemiološke situacije bio je sprečen da vidi svoje devojčice. Prema saznanjima portala 24sedam, Luna bi porodilište trebalo da napusti sutra.

Marko Miljković, Foto: Goran Sivački

Podsetimo, pevačica se porodila na carski rez jer je beba bila teška četiri kilograma i 100 grama. Mala Mia liči na svog tatu, a on ne krije oduševljenje zbog toga.

– Presrećan sam! Dobio sam ćerkicu koja se zove Mia, na vezi sam sa Lunom i… Presrećan sam. Luna je odlično, nije bilo problema. Sve je proteklo u najboljem redu. Non-stop sam joj slao: volim te, najača si, podršku… I te kako sam spreman za ulogu oca. Odavno, samo je trebalo da naiđe ona prava. I naišla je – pričao je Marko, pa istakao kako beba liči na njega.

Marko Miljković Foto: 24sedam

– Već sam video bebicu, preslatka je, mnogo liči na mene. Pogodila je termin 15. jun baš u centar, ni par dana ranije, ni kasnije. Jedva čekam da je uzmem u naručje – dodao je.

Miljković je u utorak veče slavio rođenje svoje naslednice sa rodbinom i najbližim prijateljima, naručivao pesme za svoju dušu i čašćavao muzičare.

Marko Miljković, Foto: Goran Sivački

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike