Glumica trudna u 40. godini! Bojana Ordinačev uskoro postaje majka! (FOTO)

18.06.2021 | 12:14 >> 12:17

Autor: D. Božović

Bojana je pozirala u kupaćem kostimu i sa pratiocima podelila srećne vesti, a kada su svi videli njen trudnički stomak, pljuštale su čestitke

Copyright Bojana Ordinačev, Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Bojana Ordinačev obradovala je svoje verne pratioce lepim vestima. Naime, ona im je pozirajući u kupaćem kostimu stavila do znanja da je u blagoslovenom stanju, držeći ruku na trudničkom stomaku.

Iako je do sada trudnoću uspešno krila od medija, rešila je da na nesvakidašnji način sa celim svetom podeli srećne vesti.

Bojana ima dugogodišnjeg partnera koga krije od predstavnika sedme sile, a kao kruna njihove ljubavi stiže prinova. Nakon objavljene fotografije usledile su čestitke brojnih kolega, među kojima su se našli:Anja Mit, Marina Ćosić, Aleksandar Radojičić, Marina Ćosić, Aleksandra Tomić, Ognjen Buzrović i mnogi drugi.

Inače, Ordinačeva i njen partner još uvek nisu uplovili u bračne vode, a glumica je izvesnog vremena govorila na temu roditeljstva.

Copyright Bojana Ordinačev, Antonio Ahel/ATAImages

– Ne postoji pravo vreme za roditeljstvo, najlepše je kada i muškarci i žene to dožive onda kada žele, bilo da imaju 19, 27 ili 45 godina. To su suviše lične stvari da bi se od nekoga očekivalo da ih urade „tad i tad”. Nekako sam uvek znala da će se dogoditi onda kada mi to moje biće bude reklo, kada osetim da je došlo vreme – rekla je nedavno za magazin „Hello”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam