Čula sam da možda dolazi na ružičastu televiziju! Sanja Marinković o Jovani Jeremić: Ona se uvek izdvajala!

19.06.2021

12:05 >> 13:52

0

Voditeljka otkriva i kakva je njena koleginica bila kao, svojevremeno, studnet u njenoj radionici i naglašava da je ona uvek bila svoja

Čula sam da možda dolazi na ružičastu televiziju! Sanja Marinković o Jovani Jeremić: Ona se uvek izdvajala!
Copyright Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

I do Sanje Marinković su dospele spekulacije da Jovana Jeremić prelazi na „Pink” i da će od septembra voditi jutarnji program na ružičastoj televiziji.

Pročitajte još:

Voditeljka „Magazina In”, kako nam je objasnila tokom svečanog otvaranja poslastičarnica „Lutak”, još, međutim, ništa ne zna za sigurno.

– I ja sam čula da će Jovana na „Pinku” voditi jutarnji program. Zaista ne znam, pitala sam kolege koje su bolje informisane, niko ne zna sigurno. Verovatno će to biti iznenađenje – počela je Sanja, pa zatim otkrila kakva je njena koleginica bila kao student u njenoj radionici, gde je inače i započela svoju karijeru.

U emisijama „Magazin In”, ali i „Zvezde Granda”, tada je – postavljala pitanja i, kako Sanja ističe, uvek se izdvajala.

– Jovana Jeremić je bila učenica u radionici. Bilo je tu puno predavača i svako je u njoj video nešto novo i drugačije. Zaista je bila odličan student, aktivna na časovima, uvek se izdvajala od ostalih polaznika, bila je svoja, uvek je imala komentar i dobro koncipirana pitanja – rekla je Sanja, pa dodala: Kada je reč o toj energiji koja bi, možda, trebalo da se kanališe na drugačiji način, smatram da je i zbog toga svoja i drugačija. I da zato privlači pažnju.

Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

– Postavljanje pitanja u „Magazinu In” i „Zvezdama Granda” je tada bio deo prakse za te novinare, redovno su odlazili tamo i pripremali ta pitanja. Pored Jovane, svi su postavljali pitanja… Ona nije bila jedina, ali je bila najaktivnija i Saša Popović ju je primetio – zaključila je voditeljka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike