Jovana Jeremić odgovorila Sanji Marinković: Ja sam original i zato nikad to neću da uradim!

19.06.2021

17:19 >> 16:33

0

Autor: M. Gudžulić

Ukoliko bi svoju energiju kanalisala na neki drugi način, kako njena koleginica smatra da bi trebalo, bila bi samo još jedna u nizu, a to joj nije namera

Jovana Jeremić odgovorila Sanji Marinković: Ja sam original i zato nikad to neću da uradim!
Jovana Jeremić ATAImages/Antonio Ahel

Pošto je čula za navodni dolazak Jovane Jeremić na ružičastu televiziju, Sanja Marinković to je prokomentarisala, a onda i nastavila o koleginici koja je nedavno dala otkaz na „Hepiju”. Prisećajući je se iz perioda kada je u okviru njene radionice postavljala pitanja u „Magazinu In” i „Zvezdama Granda”, rekla je kako se Jovana uvek isticala, ali i da bi „svoju energiju možda mogla da kanališe na neki drugi način”.

Jovana je, nedugo zatim, pošto je čula šta je rečeno, dala i svoj komentar pa napomenula – da se tako nešto nikad neće dogoditi.

Pročitajte još:

– Nikada neću kanalisati svoju energiju, jer bih time bila jedna u nizu istih, a ja sam original. Sanju poštujem i cenim, toliko toga sam od nje naučila – pričala je ona „Blicu”, pa nastavila: Dala mi je šansu da gostujem kod nje i u emisiji, da budem u publici i zbog toga mi je drago što danas mogu da pokažem sjajne rezultate – zaključila je Jeremićeva, koja se trenutno odmara na Zlataru sa suprugom.

Podsetimo, Sanja Marinković nahvalila je koleginicu i naglasila da je „ona uvek bila svoja”.

– Jovana Jeremić je bila učenica u radionici. Bilo je tu puno predavača i svako je u njoj video nešto novo i drugačije. Zaista je bila odličan student, aktivna na časovima, uvek se izdvajala od ostalih polaznika, bila je svoja, uvek je imala komentar i dobro koncipirana pitanja – rekla je Sanja, između ostalog i ekipi 24sedam, tokom svečanog otvaranja poslastičarnice „Lutak”, pa dodala: Kada je reč o toj energiji koja bi, možda, trebalo da se kanališe na drugačiji način, smatram da je i zbog toga svoja i drugačija. I da zato privlači pažnju – zaključila je.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti