Lepa Lukić o Novici Zdravkoviću: Jako mi je žao, bio je veliki boem i vrlo dobar čovek

20.06.2021

17:44 >> 17:30

0

Autor: M. Mitić

Pevačica je govorila i o slučaju Tanje Savić, kao i o svojim, predstojećim planovima

Lepa Lukić o Novici Zdravkoviću: Jako mi je žao, bio je veliki boem i vrlo dobar čovek
Lepa Lukić, Foto: ATAImages/A.A.

Pevačica Lepa Lukić gostovala je danas u emisiji Premijera Vikend Specijal, a pored brojnih tema, razgovor je otpočela tužnim saznanjem, o smrti svog kolege Novice Zdravkovića.

– Čula sam, videla sam i na televiziji, jako mi je žao Novice, svima je žao, ne samo meni. Znam da je bio bolešljiv. Imao je velike sličnosti sa Tomom, pevali su slično. Nismo se nešto družili, ali smo se znali, spajali su nas često. Pevao je na moru na jednoj terasi svakog leta, a ja pod lozom, tamo smo se često viđali – kaže Lepa, a potom se sa setom priseća pevača.

– On je bio dosta duhovit, voleo je moj duh, znala sam da je bio bolestan, ali nisam znala da je to bilo u toj vremi da je došlo da nas napusti. Svaki dan smo se sretali na moru, bio je veliki boem i vrlo dobar čovek. Znala sam i njegovu ženu. Ovim putem upućujem saučešće njegovoj familiji – rekla je pevačica.

Lepa se dotakla i lepe vesti koja je danas odjeknula, a to je da se Tanja Savić, nakon godinu dana borbe za starateljstvo, konačno vraća iz Australije za Srbiju sa svojim sinovima.

Lepa Lukić, Printscreen RTVPink

– Tanja je slatka devojka, drago mi je da je došla do svoje dece. Godinu dana je veliki period, a mala su to deca, srce puca. Drago mi je za Tanju, pevale smo zajedno – priča ona, a potom otkriva kako će provesti predstojeće leto.

– Idem na Kosmaj, tamo ću biti jedno 5-6 dana. Ja tamo često idem. Ovim putem se zahvaljujem Merimi Njegomir, čule smo se i ona mi kaže: Ako hoćeš da se odmoriš, idi kod mene slobodno, čekaće te ključ i moj sin. Biću njena gošća, ona mi je sve sredila – kaže Lukićeva i dodaje da još uvek neće nastupati, budući da je u strahu od pandemije.

Lepa Lukić, Printscreen RTVPink

– Neću nastupati, čim je malo stala korona, odmah da nastupam… Ko me zove sada, treba da prođe neko vreme. Ja više pevam po Kanadi, onda skoknem i do Čikaga, Klivelenda, Detroita, to je sve blizu. Ja ne idem po kafićima, to je više za klince i ove miniće koje pevaju takve pesme, da ne kažem “rk-kok” – priča pevačica kroz smeh i dodaje:

Moje su pesme mirne, one su više za restoran, nego za splavove, kafiće… Kafana može – zaključuje Lepa za pomenutu emisiju.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti