Počelo slavlje kod Tanje Savić! Puna kuća torti i balona: Zagrlila sinove i ne skida osmeh s lica!

21.06.2021

18:20 >> 19:49

0

Posle i više od godinu dana borbe, pevačica uživa u društvu naslednika Đorđa i Maksima

Počelo slavlje kod Tanje Savić! Puna kuća torti i balona: Zagrlila sinove i ne skida osmeh s lica!
Copyright Tanja Savić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Porodičnoj drami Tanje Savić došao je kraj pošto je pevačica uspela da, posle i više od godinu dana, ponovo zagrli svoje sinove Maksima i Đorđa, te zajedno sa njima dođe u Srbiju. Mališanima je po povratku iz Australije, gde ih je otac prema njenim rečima odveo bez njenog znanja, priredila raskošnu dobrodošlicu – cela kuća bila je okićena i na sve strane bilo je slatkiša, samo za njih.

Tanja Savić Instagram screenshot

– Konačno kod kuće. Mamini sinovi. Zahvalna Bogu na svemu. A vama dragi moji veliko hvala na neizmernoj podršci i beskrajnoj ljubavi. Hvala što se danas radujete zajedno sa mnom… Hvala vam do neba za svaku poruku podrške koju ste mi poslali. Puno vas grlim sve i daj Bože da se od danas dešavaju samo lepe stvari – poručila je Tanja na svom Instagramu.

Tanja Savić Instagram screenshot

Podsetimo, Tanja je prošle godine javno istupila i ispričala da je njen suprug, bez njenog znanja, odveo sinove Đorđa i Maksima u Australiju.

Borba za mališane, za njihov povratak majci, bila je duga, a pre nekoliko meseci otkrila je i da je na sudu dobila starateljstvo, te da će otići po sinove, što se sada i dogodilo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike