Oštar stav Snežane Dakić o muškarcima: Nije realno od mangupa i boema očekivati da se smiri (FOTO)

14.12.2020

12:43 >> 12:40

0

Ona smatra da jači pol stupa u brakove da bi neko brinuo o njima, dok oni ,,žive slobodno

Oštar stav Snežane Dakić o muškarcima: Nije realno od mangupa i boema očekivati da se smiri (FOTO)
Copyright Snežana Dakić ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Dakić još jednom je progovorila o muško-ženskim odnosima, pa privukla veliku pažnju javnosti. Ovoga puta, porazmislila je na temu da li žene mnogo očekuju od svojih partnera, kao i o tome gde greše kada su njihove veze u pitanju.

– Da li previse očekujemo od muškaraca? Emancipacijom žene su ostvarile brojna prava i slobode: od prava glasa, prava na obrazovanje, na rad, samoostvarenje, na abortus, na kontracepciju, na razvod, na slobodnu ljubav, lepo je biti svestan svega toga i osećati zahvalnost. Ali rekla bih da je porastao nivo naseg očekivanja od muškaraca. A oni su jednostavna bića kojima mnogo jače nego ženama upravljaju instinkti i urođeni programi. Mi bismo da im budemo centar sveta i centar pažnje, ali to nije realno. Bar ne na duže staze. Jer muški kod je da traži ženu da bi se ona brinula o njemu. Jer tako je vekovima i tako mu diktira podsvest. I ne samo o njemu, nego i o potomstvu i ognjistu – smatra voditeljka, pa dodaje:

– Najčesce se radi toga i žene. Zato traže ženu: da se ona brine i stara o svemu. A da on radi ali i da bude slobodan. Važno je da i žene budu toga svesne. I da sa sobom rasčiste da li su spremne i voljne sa se brinu o njemu, ili je bolje da nađu drugi tip muškarca, koji je sklon da i sam bude domaćin, a ima takvih. Koji je pažljiv, požrtvovan i empatican. Najgore je kad od mangupa i bonvivana, od boema ili alfa biznismena oćekujemo da se ,,smiri” i da bude kućni čovek i da mu mi budemo centar sveta. Mislim da to nije realno, čast izuzecima – napisala je Snežana.

Pročitajte još:

Snežana Dakić poslala snažnu poruku ženama: Sama sam se gurala i probijala, izgleda da mi je to karma!

Snežana Dakić se s bivšim oko ovoga nikako nije slagala: Moji su zapamtili glad, pa nikad nisam volela da se rasipam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike