Aleksandar Milić Mili prozvao Đorđa Davida: Njegov je problem ako ne voli Isaka Šabanovića!

22.06.2021

11:12 >> 11:45

0

Kao ni takmičenje, ni intervjui ne mogu da prođu bez međusobnog peckanja članova žirija

Aleksandar Milić Mili prozvao Đorđa Davida: Njegov je problem ako ne voli Isaka Šabanovića!
Copyright Aleksandar Milić Mili ,,Zvezde Granda" screenshot

Aleksandar Milić Milić potpuno je posvećen svojim kandidatima u takmičenju “Zvezde Granda”, koje priprema sada za polufinale, a kasnije i za finale koje će se održati 26. juna, a govorio je i članovima žirija.

On je otkrio i da nije imao problem sa tim što se kasnije priključio stalnoj postavci žirija, a prokomentarisao je i svog kandidata Isaka Šabanovića koji je osvojio srca publike kada se prvi put pojavio na “Grandovoj” sceni. Na početku je istakao da nije imao problem sa tim što se naknadno priključio stalnoj postavci žirija i da mu je jedini izazov bio rad sa mladim talentima.

Isak Šabanović ,,Zvezde Granda” screenshot

– Rad sa pevačima je moj osnovni posao, tako da meni ništa nije bilo nepoznato, iako sam naknadno došao u “Zvezde Granda”. Ono što mi je bio izazov jeste što sam imao prvi put priliku da radim sa mladima koji tek počinju svoje karijere – rekao je Mili i otkrio da li misli da će Isak pobediti u takmičenju.

– Isak je odličan kandidat, već je zvezda. Ali, ko god da pobedi, mi smo svi pobedili.

Đorđe David, ATAImages/ Antonio Ahel

Đorđu Davidu je navodno zasmetalo to što se Isak sada pojavljuje u reklamama i što ljudi pričaju o njemu, te je publika negde zaključila da ga roker ne voli.

– To je njegov problem i u to ne ulazim. To više govori o njemu samom, a da je Isak zvezda ovog takmičenja, jasno je svima – rekao je Mili za “Kurir”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike