Tad je presekao! Ana Bekuta o teškim počecima sa Mrkonjićem i tome zašto je zbog nje dao ostavku

22.06.2021

13:08

0

Ljubav se desila, a nismo se snašli ni on ni ja, ističe pevačica

Tad je presekao! Ana Bekuta o teškim počecima sa Mrkonjićem i tome zašto je zbog nje dao ostavku
Copyright Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić ATAImages/Antonio Ahel

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić već deset godina uživaju u skladnoj ljubavi, ali je pevačica priznala da na početku nije sve bilo tako idealno kao što je većina ljudi mislila.

– Nije to sve tako slatko, mislim društveni status u kom uživate. Sve to ima drugu stranu medalje. Ljubav se desila, a nismo se snašli ni on ni ja. Nismo hteli da se krijemo, a počeli su da nas prozivaju po žutoj štampi. Sve dok nije dao ostavku nisu ućutali – ispričala je ona u emisiji ”Grand magazin”.
Momenat koji im je promenio život na bolje jeste dan kada je Milutin prestao da se bavi politikom, i tada je njihova veza prestala da bude meta ”zlih jezika”, dodaje Bekuta.

Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

– Otišao je na neki važan sastanak i nisam znala šta će se tamo desiti. Znala sam da je rekonstrukcija Vlade, i preko televizije sam saznala da je dao ostavku na mestu ministra saobraćaja. Tad je presekao i tada su mediji ućutali – prisetila se Ana, a onda je opisala kako se njihova veza odvijala posle toga.

– Tada smo počeli da živimo jedan normalan život. Zapravo, ja sam od momenta kada smo se sreli od njega tražila samo mir. Tada nije kapirao na šta sam mislila, i mislim da mu je u momentu davanja ostavke ta moja rečenica bila u glavi – rekla je Ana.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike