Teodora Džehverović kupuje „kod Kineza", pa šta? Pevačicina majka otkrila: Ja sam prva stalno tamo!

23.06.2021

20:53 >> 21:30

0

Pošto se pročulo kako je viđena u sedamdesetom bloku zajedno sa dečkom Ninom Čelebićem i kao jedna od najplaćenijih na sceni, podigla se velika prašina

Teodora Džehverović kupuje „kod Kineza", pa šta? Pevačicina majka otkrila: Ja sam prva stalno tamo!
Copyright Teodora Džehverović ,,Kontra show" screenshot

Teodora Džehverović, iako jedna od najplaćenijih pevačica, bez problema kupuje „kod Kineza”! Protekle nedelje, podigla se ogromna prašina pošto je viđena je u Bloku 70 kako u društvu dečka Nina Čelebića obilazi radnje i kupuje haljine i kombinezone za predstojeće nastupe, jer je, prema daljim navodima, jedna od onih koje za nastup uzmu i do 10.000 evra. Mnogi je, naime, nisu tu očekivali, iako je sudeći po rečima njene majke – tu gotovo stalan kupac.

Od popuštanja mera, Teodora je izuzetno angažovana, pa je zato i otišla „da se obezbedi” – kako ne bi ponavljala stajlinge i ne računajući da će je prepoznati, pošto je nosila zaštitnu masku na licu.

Pročitajte još:

– Tačno je, ide Teodora tamo, sad ne znam da li je baš bila prošle nedelje… Ne znam šta je tu čudno. I ja sam bila u kineskom tržnom centru, vodila sam i sina. Stalno sam tamo i u nekoliko dobrih radnji kupujem pozamanteriju, trakice, dugmiće, kristale. Tamo uzimam i neke dobre materijale za Teodorine haljine i kombinezone. Ja joj šijem skoro sve za nastupe i nemam problem da nešto kupim kod Kineza – iskrena je bila Gordana Džehverović, u razgovoru s pomenutim medijima na ovu temu: Mi smo oduvek bile skromne, ne patimo od marki i Teodora nema problem da nosi nešto što je kupljeno kod Kineza – zaključila je pevačicina majka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike