Svađa zbog Đinđića! Karleuša napala Lukasa: Nema opravdanja da ovo priča neko u narkomanskom delirijumu

24.06.2021

10:50 >> 11:13

0

Autor: Marija Mitić

Folkerova autobiografija izazvala je veliku buru u javnosti, naročito zbog delova o pokojnom premijeru

Svađa zbog Đinđića! Karleuša napala Lukasa: Nema opravdanja da ovo priča neko u narkomanskom delirijumu
Copyright Jelena Kareluša, Zoran Đinđić, Aca Lukas, 24sedam/ATAImages

Pevačicu Jelenu Karleušu iznervirao je odlomak iz biografije Ace Lukasa “Ovo sam ja”, te je svoj gnev podelila na Instagramu.

Međutim, kako ga je uvredila rečima da je sve pisao “u narkomanskom delirijumu”, ni folker nije ostao dužan njoj.

Jedan naslov iz medija ju je posebno izrevoltirao, a glasio je: “Šok ispovest Lukasa: Pevao sam kada je Đinđić ubijen”. Jelena je ovo oštro osudila i navela da nije u redu da deca ubijenog premijera Zorana Đinđića čitaju ovakve članke.

Aca Lukas, 24sedam/Goran Sivački

– Ovo je nedopustivo i kompletna srpska javnost mora da reaguje i ovo osudi. Zoran Đinđić, mučki ubijen premijer ove zemlje, koji je stradao od ruke šljama i kriminalaca koji su ubijali, otimali, pljačkali, kuvali i mleli žrtve, čovek koji je izgubio život u borbi da Srbija izroni iz pakla rata i bagre – ovo nije zaslužio. I nije zaslužio da mi kao narod ćutimo. Nisu zaslužila njegova deca da ovo čitaju i nisu zaslužila sva naša deca da ovo bude na naslovnim stranama kao “normalno”! I, ne, nema opravdanja rečima da ovo priča neko u narkomanskom delirijumu. Ovo je nedopustivo u svakom smislu, napisala je Jelena, na šta se Lukas osvrnuo u današnjem gostovanju u jutarnjem programu televizije Prva.

Objava Jelene Karleuše na Instagramu, Printscreen Instagram/ Karleusastar

– Tako sam se naježio zbog toga. Protiv Jelene nemam ništa. Ona je čak izjavila da će moja knjiga biti dobra samo ukoliko ona bude u više od pola knjige. Nema je u knjizi jer nisam pisao priručnik za odrasle. Ovo nije vređanje, ovo je istina. Jel ja šaljem eksplicitne slike ili ona, rekao je Aca, a potom se osvrnuo na optužbe da je “pevao kada je premijer Zoran Đinđić ubijen”.

– Znate kakva su se ubistva događala godinu dana pre ubistva premijera u Beogradu. Po komandnoj odgovornosti za ubistvo premijera, stradali su Ceca, Aca Lukas i pola Srbije, jer je onaj, koji je trebalo da ide u zatvor, pohapsio pola Srbije. I sada meni neko spočitava to što sam rekao da sam protiv Đinđića – objašnjavao je Lukas tokom gostovanja.

On se više nije osvrtao na Karleušu, s kojom duže vreme već ne govori, već je za kraj otkrio da je primerak knjige poklonio i bivšoj supruzi Sonji Vuksanović, koju je u više navrata spominjao u biografiji.

Aca Lukas, Tv Prva, Printscreen TVPrva

– Jesam, da. Nisam napisao posvetu. Bilo mi je bezveze i čudno potpisivanje knjige. U knjizi su stvari koje su se desile. Moja Sonja je najbolja žena na svetu, ona je majka mog deteta, to ne znači da nam se nisu desile ružne stvari u braku. Ona je za mene bila kraljica, što će videti svi koji pročitaju knjigu, ali desilo se šta se desilo. Nisam imao razloga da ulepšavam, preponosan sam na svoj život.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike