Muž Nikoline Pišek dobio kaznu od 10.000 evra zbog pretnji vlasniku vile u kojoj su letovali

26.06.2021

08:33 >> 08:56

0

Autor: D. Božović

Hrvatska voditeljka i njen suprug su doživeli veliku neprijatnost tokom letovanja prošle godine kada su opljačkani, a zbog toga je nastao veliki incident izm

Muž Nikoline Pišek dobio kaznu od 10.000 evra zbog pretnji vlasniku vile u kojoj su letovali
Copyright Nikolina Pišek, Vidoje Ristović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suprug voditeljke Nikoline PišekVidoje Ristović zbog pretnji upućenih Roku Gali, suprugu vlasnice vile u Kaštel Starom gde je par letovao prošle godine dužan je da plati odštetu od 10 hiljada evra. Pored novčane kazne, dobio je i prekršajnu prijavu po nalogu Opštinskog državnog tužilaštva u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

Ristović se tereti zbog pretnji Gali sledećim rečima: „Zapaliću ti kuću, otkinuću ti glavu!”. Do pokretanja prekršajnog postupka došlo je posle burnih dešavanja u luksuznoj villi u Kaštel Starom, nakon čega je Vidoje odveden u policijsku stanicu gde je dao izjavu.

Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel

Pišekova je ranije izjavila za hrvatske medije, da je vlasnik vile gotovo svakodnevno dolazio u kuću i obilazio ih, mimo dogovora. Ona navodi kako je Roko imao neprimere komentare govoreći njenom suprugu da u Beogradu poznaje dve Brazilke koje ga mogu opustiti ukoliko mu bude potrebno, ali i da su u nekom trenutku saznali da postoje kamere preko kojih ih je vlasnik sve vreme posmatrao, što ih je dodatno uzrujalo.

S druge strane Nikolina je nakon incidenta prijavila Galu zbog pretnji i krađe nakita i novca, ali taj postupak nije rezultirao tužbom.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Nikolina i Vidoje su boravili u Kaštelima od 19. do 31. jula u vili koju su unajmili na dve nedelje preko agencije. Dvanaestog dana boravka izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra. Kako je Nikolina navela, reč je o velikoj svoti novca u gotovini, kao i vrednim satovima i nakitu.

Poznati par je zahtevao da uđe u vilu kako bi uzeli preostale stvari, ali im je to bilo onemogućeno i tada su shvatili da su opljačkani. Zbog toga je Vidoje navodno zaobišao obezbeđenje i ušao u kuću, nakon čega je, kako piše u optužnici, zapretio Roku.

Posle svega ovaoga Nikolina se oglasila za hrvatske medije i rekla da će se njen suprug boriti za pravdu na sudu.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Naše tužilaštvo je sramota, cela situacija je sramotna. Moj suprug sigurno neće prihvati ovo, već će na sudu dokazati da nije kriv. Što se tiče prijave koju sam ja podnela protiv Roka Gale, ako zaista nije pokrenut prekršajni postupak, protiv njega ćemo ići privatnom tužbom. Isto tako ćemo tužiti i agenciju koja nam do danas nije vratila novac – objasnila je Pišekova.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike