To će biti divna kruna za celu sezonu! Mili o pesmama za pobednika šoua „Zvezde Granda"

26.06.2021

19:11 >> 18:27

0

Pored publike i čitava ekipa žirija s nestrpljenjem iščekuje da sazna ko će ovoga puta odneti titulu najboljeg, posle gotovo dvogodišnje borbe

To će biti divna kruna za celu sezonu! Mili o pesmama za pobednika šoua „Zvezde Granda"
Copyright Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel

Osim statue, finalistu talent-šoua „Zvezde Granda” koji bude trijumfovao u velikoj završnici očekuje i automobil, dve pesme, kao i kompletan marketing u okviru „Grand” produkcije. Aleksandar Milić Mili imao je poseban zadatak u tom domenu.

– Trenutno imam svoj zadatak da isproduciram album za takmičare iz ove sezone, a tu su i pesme za pobednika koje su već gotove. Pošto ne znamo ko će biti pobednik, urađeno je više numera u različitim žanrovima. Tako da će ubrzo nakon kraja takmičenja izaći CD, na kome će se naći pobednik, ali i oni kandidati koje je produkcija odabrala. Oni će otpevati taj album i to će biti divna kruna za celu sezonu, a to ćemo nastaviti ubuduće kao tradiciju – otkrio je Mili „Blicu”, čije su kolege takođe s nestrpljenjem iščekivale ovu spektakularnu noć.

Žiri, ,,Zvezde Granda”, Facebook/Zvezde Granda

Viki Miljković, između ostalog, prokomentarisala je zašto sada češće ume da uzvrati na doskočice ostalih članova žirija.

– Znala sam i ranije da uzvratim, moj temeperament je prosto takav – visok prag tolerancije i onda dosta toga pustim. Ali kad kap prelije času onda sam eksplozivna. Sve ima svoju meru i granicu, ali možda sam se u ovoj sezoni više opustila, pa često znam da uzvratim.

Ovu sezonu takođe su obeležile i brojne svađe.

Pročitajte još:

– U životu vam je uvek tako, ne samo u takmičenju, kako ko podnese stanje u kome se nalazi, tako reaguje. Dozvoljeno je i da pogrešiš, pogotovo kad je mlad čovek u pitanju. Veliki si koliko možeš da oprostiš – kaže Snežana Đurišić, na šta se Mili nadovezao: Takmičenje je ove godine otišlo jednu stepenicu iznad i pojačao se rad i emotivne investicije, i u kandidate i u žiri. Naš zadatak je da obezbedimo kandidatima dobru karijeru, a ponekad tu moraju da čuju i stvari koje im se ne sviđaju.

Ana Bekuta takođe ističe da svaki kandidat mora da zna da je za pobedu potreban rad i disciplina.

– Svi kandidati cene mišljenje žirija, jer niko od nas nije tu došao da vređa – napominje ona.

Đorđe David, s druge strane, teško je podneo odlazak izvesnih kandidata.

Antonio Ahel/ATAImages

– Mislim da smo generalno napravili jako dobar posao i da je cela prica odrađena na profesionalnom nivou… Surovo je što smo morali sezonu da privedemo kraju. Ipak smo sa kandidatima već dve godine u procesu i teško je što su neki morali da ispadnu – priča Đorđe i iskreno priznaje da je teško podneo što pojedini njegovi kandidati nisu u finalu.

– Naravno da sam teško podneo, ne samo ja, već i drugi članovi žirija za svoje kandidate. Izgubiti kandidata u koga ti veruješ je stvar koja je vrlo bolna, pogotovo što je ovo bila produžena sezona i onda se još više vežeš za te mlade ljude. Oni su dobili mnogo više nego prethodni takmičari jer su dve sezone mogli da uče od mentora – zaključio je on, pred sam spektakl.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike