Isak Šabanović osvojio drugo mesto u „Zvezdama Granda“: Voleo bih da zaradim za vozača da me vozi

27.06.2021

10:39 >> 15:23

0

Iako je važio za glavnog favorita za pobedu u muzičkom takmičenju, Bjelopoljac ističe da nimalo nije razočaran svojim plasmanom, te da jedva čeka da nastu

Isak Šabanović osvojio drugo mesto u „Zvezdama Granda“: Voleo bih da zaradim za vozača da me vozi
Isak Šabanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović, mladi momak koji dolazi iz Bijelog Polja osvojio je sve simpatije milionskog auditorijuma svojom specifičnom bojom glasa i muzikom koju izvodi. Iako je u samom startu takmičenja važio za velikog favorita za pobedu, on kaže, da nije očekivao da će doći do finala, a iz 14. sezone „Zvezda Granda“ izašao je kao drugoplasirani kandidat.

– Nisam očekivao da ću biti drugi, ranije sam rekao da sam prezadovoljan što sam u finalu. Veliko je zadovoljstvo biti ovde sa vama, to nisam mogao ni da sanjam. Nisam ni znao da ću stići do finala, a kada sam stigao, onda sam samo rekao: „Ma samo da se završi“ – priča Šabanović za medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, a potom istakao da je svestan da su svi imali velika očekivanja da će pobediti:

Isak Šabanović, Antonio Ahel/ATAImages

– Znam da su svi imali od mene velika očekivanja, ja samo čekam da počnemo da radimo, da zarađujemo svi. Ja bih voleo da zaradim za jednog vozača da me vozi, pa makar i „Jugom“ (smeh) – priča Bjelopoljac, a zatim objašnjava zbog čega svi imaju utisak da se pomalo uzvezdio zbog hvala koje je dobio:

Isak Šabanović/ ATAImages/ Antonio Ahel

– Pa šta ću, kad izgledam tako. Emotivan sam, rak sam u horoskopu. Moj mentor nakon proglašenja pobednika mi je rekao: „Svaka čast.“

Na pitanje da li se razočarao jer nije trijumfovao u muzičkom takmičenju, on je dao negativan odgovor, te istakao da je Mahiru već ranije rekao da bi voleo da on bude taj koji će poneti ovu počasnu titulu.

– Nisam razočaran nimalo što nisam pobedio. Mahiru sam rekao: „Kunem ti se Bogom dragim, želim ti da pobediš“. Tražio sam mu statuu samo da vidim kako mi stoji, pa da mu je vratim za par dana – završava Isak.

Marija Šerifović, Mahir Mulalić, Foto: Z. K. Munja/ATAImages

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi