Marija kao Baba Vanga! Šerifovićeva prognozirala pobedu Mulaliću još kada ga je prvi put čula! (VIDEO)

28.06.2021

18:07 >> 17:22

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u samom finišu Zvezda Granda imala petoro finalista, a po svemu sudeći, njena procena za Mahira je nepogrešiva

Marija kao Baba Vanga! Šerifovićeva prognozirala pobedu Mulaliću još kada ga je prvi put čula! (VIDEO)
Copyright Marija Šerifović i Mahir Mulalić, Foto: M.M./ATAImages

Pevačica Marija Šerifović prognozirala je pobedu Mahiru Mulaliću još u prvom krugu takmičenja “Zvezde Granda”, tačnije u septembru prošle godine.

Ona je danas, u okviru video objave na svom Instagram profilu, podelila sa publikom svoja zapažanja kada je prvi put čula Mulalića, a potom dodala i proglašenje pobednika.

– “Ovo je pobednik” – rekla je Marija tada procenjujući nepogrešivo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Pa, dobro sam rekla, napisala je ona u okviru ovog video snimka, a Mahirovi ali i njeni fanovi su joj uputili brojne komplimente.

– Ti si naša Baba Vanga – glasio je tek jedan od komentara.

Podsetimo, kandidati kojima je Marija Šerifović mentorka dobro se kotiraju u takmičenju “Zvezde Granda”, pa ih je tako, samo u ovoj sezoni u finalu bilo pet –Krstinja Todorović, Martin Ajdarević, Mahir Mulalić, Valentina Kuzmanović i Sadik Hasanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

I pobednica prethodne sezone takmičenja, Džejla Ramović, takođe je bila pod Marijinom palicom, a Šerifovićeva je nedavno otkrila recept za uspeh svojih kandidata:

– Veoma je važno da verujete u sebe, užasno je važno da slušate mentora i da imate fokus tokom celog takmičenja, još nekoliko mojih skromnih tajni i to je to otkrila je Šerifovićeva za medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, a potom istakla da je svaki njen kandidat imao isti tretman i svakome od njih se podjednako posvetila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Imala sam najveći broj kandidata, četrdesetak i svaki kandidat je imao isti status, identično minuta, i bilo je veoma važno da mi veruju. Mnogi su imali razne fantazije, sad ću ovo, sad ću ono, ali ne može. A ako me ne sluša onda moja uloga onda nema smisao i Džejla i Mahir su zaista bili odlični đaci i dali najviše. Ja njih doslovno učim kako da govore, kako da se oblače i ponašaju, kako treba da se ophode prema ljudima, društvenim mrežama, sve je užasno važno – ispričala je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike