Dešavanja iza kulisa pred finale: Mahir Mulalić završio na infuziji, Marija mu kuvala supu (VIDEO)

28.06.2021

22:43

0

Šerifovićeva je sa generalne probe, otišla u dom zdravlja gde je bio njen kandidat pošto se otrovao brzom hranom

Dešavanja iza kulisa pred finale: Mahir Mulalić završio na infuziji, Marija mu kuvala supu (VIDEO)
Mahir Mulalić, Foto: Z. K. Munja/ATAImages

Marija Šerifović je danas sa pratiocima podelila snimak svega onoga što se iza kulisa tokom snimanja finala „Zvezda Granda“, kada je kao pobednik 14. sezone izašao Mahir Mulalić.

Već na samom početku obraćanja primetio se zabrinuti izraz na licu Šerifovićeve za zdravlje njenog kandidata Mahira, koji se otrovao hranom, pa završio na infuziji baš na dan finala.

Marija Šerifoivć, ATAImages/ Antonio Ahel

– Idem na generalnu probu sa kandidatima. Došao je i taj dan… Ja sam morala da se vratim kući, da skuvam Mahiru supu, zato što se izgleda otrovao. Sinoć je pojeo neku picu koja mu nije odgovarala i u ovom trenutku prima infuziju i neka mu je Bog na pomoći, ja mucam od stresa. Odnećemo mu supu i nadam se da će mu biti bolje i da će biti spreman da nastupa – rekla je Marija, a onda nakon nekoliko trenutaka dodala da je Mulalić zbrinut:

– Odnela sam Mahiru supu, osposobili smo ga trenutno, uz Božiju pomoć biće dobro.

Marija Šerifović, Mahir Mulalić, Foto: Z. K. Munja/ATAImages

Na svu sreću, Mahiru je infuzija pomogla i na sceni se nije moglo primetiti da je postojao bilo kakav problem. Ovaj mladi pevač je osvojio svojim talentom osvojio publiku, koja ga je i dovela do trijumfa.

U nastavku pogledajte šta se to još dešavalo iza kulisa neposredno pred finale.

 

Podsetimo, Mahir je u trenutku proglašenja pobednika zajedno sa svojom mentorkom plakao od sreće, a držeći statuu u ruci sa predstavnicima medija je podelio kako se oseća.

Pod tolikim sam utiskom, ne mogu da vam opišem. Ovo je ludilo – rekao je prisutnim medijskim ekipama među kojima je bila i ekipa 24sedam, dok se bukvalno tresao od uzbuđenja.

Marija Šerifović, Mahir Mulalić, Foto: Z. K. Munja/ATAImages

– Ovu pobedu posvećujem svojoj majci. Majko, ovo je za tebe! – rekao je on, koji je umalo odustao od takmičenja upravo zbog smrti majke u aprilu.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi