Kim Kardašijan na pragu razvoda od Kanjea: Zauvek ću ostati njegov najveći fan, on je moja porodica

30.06.2021

06:15 >> 06:17

0

Rijaliti zvezda i nakon razlaza od Vesta o njemu ima samo reči hvale

Kim Kardašijan na pragu razvoda od Kanjea: Zauvek ću ostati njegov najveći fan, on je moja porodica
Copyright Kim Kardašijan Profimedia

Najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan je početkom godine podnela papire za razvod braka od njenog dugogodišnjeg partnera Kanjea Vesta, a gostujući u jednoj emisiji kod Endija Koena rekla da nikada javno neće otkriti razloge zbog kojih je rešila da se rastane od repera.

– Mislim da razloge ne bih rekla javno pred kamerama, ali ne radi se o jednoj stvari koju je uradio on ili ja. Reč je o razlikama u mišljenju i nekim stvarima koje su dovele do ove odluke. Neću da neko pomisli da se nisam posvetila tome, ni da sam se trudila. Imamo četvoro dece. Deca bi najradije da vide roditelje zajedno. To sam i sama doživela – istakla je Kim smireno dok je oko nje bila porodica koja joj je pružala podršku.

Kim Kardašijan Profimedia

Kardašijanka je ranije ispričala da nikada Kanjeu neće uskratiti pravo da viđa svoje naslednike

– Odlično se zajedno staramo o deci. Cenim to. Pre svega, dugo mi je bio prijatelj. To neće nestati. Zauvek ću ostati njegov najveći fan. On je otac moje dece. Kanje će uvek da bude porodica – dodala je ona.

Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia

Nakon što su se razišli u medijima se spekulisalo i da su i Kim i Kanje našli druge partnere, ona je demantovala, ističući da ona ne izlazi ni sa kim dok Vesta nije spominjala.

– Ne, ne. Ne izlazim ni sa kim. S Malumom sam se videla svega nekoliko puta u Majamiju, ali ne na „taj” način. Jako je fin, to moram da priznam – ispričala je Kardašijanka, pa dodala kako trenutno, samo i jednostavno uživa u četrdesetoj, „u svom najlepšem izdanju i miru”.

Kim Kardašijan, Foto: Kim Kardašijan Instagram screenshot

Danima se pisalo da između Kanjea i Irine Šajk postoje varnice, a da su konačno zajedno potvrđeno je i fotografijom iz romantičnu šetnje u Provansi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike