Jovani Jeremić uništili automobil, ona poručila: Šta je jedan retrovizor, kada je istina u pitanju?

30.06.2021

09:53 >> 09:58

0

Preživela sam veliki stres, poručila je voditeljka nakon što je zatekla vozilo razlupano

Jovani Jeremić uništili automobil, ona poručila: Šta je jedan retrovizor, kada je istina u pitanju?
Jovana Jeremic, Printscreen Instagram/ JovanaJeremic

Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je da je doživela veliku neprijatnost, jer ispred zgrade zatekla uništen svoj automobil.

Iako je bila propisno parkirana, nepoznata osoba joj je izbušila gume, zatim joj je uništen deo haube i otkinut retrovizor.

– Preživela sam veliki stres. Dogodila mi se nemila scena. To je sve posledica mog novinarskog rada, istraživačkog i studioznog sa temama iz naroda. Ispravljanja raznih nepravdi kroz koje su prošli pojedinci. Ima ljudi kojima istine ne odgovaraju, pa pošto ne mogu da mi se suprotstave verbalno, onda im je lakše da mi slome retrovizor i izbuše gume. I od napred su udarena kola – kaže ona za Blic.

– Ja nastavljam svoj put, a to je put istine u službi naroda. Šta je jedan retrovizor, kada je istina u pitanju? – zaključuje voditeljka.

Podsetimo, Jeremićeva je iznenada dala otkaz posle deset godina na TV Happy, a sve to pisano dostavila direktoru i svom prijatelju Milomiru Mariću. Ona je istakla da ne prelazi u drugu medijsku kuću, te da želi da se posveti ćerki Lei. Međutim, u javnosti se uveliko priča da Jovana od septembra prelazi na TV Pink.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti