Bridžit ne zaboravlja! Droga, nasilje i strah iza osmeha bivšeg „Viktorijinog anđela" (VIDEO)

01.07.2021

16:14 >> 16:28

0

Mnoge je ostavila bez reči pošto je oplela po poznatom brendu i otkrila koliko je propatila

Bridžit ne zaboravlja! Droga, nasilje i strah iza osmeha bivšeg „Viktorijinog anđela" (VIDEO)
Copyright Bridžit Malkolm Profimedia

Bridžit Malkolm, nekadašnji „Viktorijin anđeo“, jedna je od najglasnijih modela koji osuđuju ovaj popularni brend, kao i kompletnu industriju. Snimkom s TikToka, međutim, nedavno je privukla posebnu pažnju, tvrdeći da „Victoria’s Secret” ima „loš uticaj na modele”, a njihov pokušaj prihvatanja raznolikosti i osnaživanja žena predstavila je kao „šalu”.

– Prekasno – potpisala je video i označila poznati brend, pa ispričala kako je njeno zdravlje bilo tako narušeno da „nije valjala ni spolja, ni iznutra” u tom periodu života.

Bridžit Malkolm Profimedia

– Našla sam svoj brushalter s revije iz 2016. Ovo je veličina 30A, a sada sam na 34B. Sada mi je telo zdravo – pokazala je ona u trenutno jednom od najpopularnijih snimaka na pomenutoj mreži.

@bridgetmalcolm

too little too late Victoria’s Secret #victoriassecret #victoriasecretshows #CompleteMyLook #MyColoredHair

♬ original sound – Bridget Malcolm

Inače, Bridžit je prvi put progovorila o svemu pre tri godine, kada je za „Harper’s Bazaar” otkrila sve o svom poremećaju u ishrani zbog kog ima problema i sa probavnim sistemom, što joj je uzrokovalo anksioznost. Javno se tada i izvinila obožavaocima zbog saveta koje je delila i javno zastupala.

U jednom od svojih videa, takođe, ispričala je kako su je agenti brenda podsticali na kokain, s*ks i neprestano je terali da mršavi.

@bridgetmalcolm

TW: sexual harassment. Remember when playboy tried to be trendy? Lol. Part 3 up

♬ original sound – Bridget Malcolm

Tvrdila je i kako ju je jedan stariji muškarac više puta s*ksualno zlostavljao, zbog čega je na kraju patila i od depresije. Od 2019, više nije deo kompanije, ali strahotu koja ju je snašla i da hoće – ne može da zaboravi. Trenutno, sarađuje samo s brendovima koje zaista i podržava, te gde se oseća dobro.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike