Mahir jedva čeka nastup u rodnoj Gračanici: Samo da se ne srušim od sreće!

01.07.2021

16:48 >> 16:49

0

Sugrađani koji su ga podržavali od samog početka poznatog talent-šoua, spremaju spektakularni doček za pobednika ove sezone

Mahir jedva čeka nastup u rodnoj Gračanici: Samo da se ne srušim od sreće!
Copyright Mahir Mulalić, Foto: Z. K. Munja

Sugrađani Mahira Mulalića iz njegove rodne Gračanice pripremaju za idući utorak spektakularan doček za pobednika 14. sezone „Zvezda Granda”, a on s druge strane – s velikim nestrpljenjem iščekuje taj dan, kada će biti u prilici da ih sve pozdravi i zapeva pred njima. Šestog jula, kako uz pesmu – tako i sjajne goste i vatromet, na glavnom platou slaviće se trijumf mladog bosanasko-hercegovačkog pevača.

Pročitajte još:

– Mnogo sam uzbuđen i jedva čekam utorak da izađem na binu, obratim se svojim sugrađanima koji su me tokom celog takmičenja podržavali. Samo da se ne srušim od sreće i uzuđenja – rekao je „Grand onlajnu” Mahir, za kog se priprema doček u 19.30 sati a, prema daljim navodima pomenutih medija, podršku pobedniku u njegovom rodnom gradu daće i finalisti „Zvezda Granda”, njegova mentorka Marija Šerifović, Mirza Selimović, Džejla Ramović, ali i Amel Ćurić.

Prema rečima organizatora, očekuje se da će Mahira dočekati veliki broj sugrađana, jer se svi raduju tituli koju donosi u grad. Podsećanja radi, Mulalić je pobedu posvetio majci, koja je nedavno preminula.

Marija Šerifović, Mahir Mulalić, Foto: Z. K. Munja/ATAImages

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike