Identifikovan vozač koji je usmrtio psa Ane Mihajlovski

02.07.2021

11:43 >> 13:12

0

Protiv pedesetsedmogodišnjaka, koji je upravljao automobilom opel astra i 30. juna uveče na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu pregazio vodite

Identifikovan vozač koji je usmrtio psa Ane Mihajlovski
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, efikasnim radom identifikovali su 57-godišnjeg vozača automobila „opel astra”, koji je 30. juna uveče na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu udario psa, kojeg je na povocu vodilo maloletno lice, prenosi „Tanjug”. Protiv vozača će biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, saopštio je dalje MUP.

Ćerke voditeljke Ane Mihajlovske doživele su veliku traumu, prenosili su domaći mediji, pišto je nesavestan vozač na pešačkom prelazu pregazio pudlu koju su devojčice izvele u šetnju na povocu.

Pročitajte još:

– Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da ga stigne, ali nije uspeo – kroz suze je pričala voditeljka za „Blic”, pa dodala da je pas bio na povocu, udaljen svega metar ili metar i po od devojčica, a slučaj je prijavila policiji.

– Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio – potresena, istakla je ona.

– Jedna devojčica od juče ćuti. Druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario. Užasno se osećamo svi. Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti – zaključila je bila voditeljka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike