Krstinja Todorović otkrila kad ide na operaciju zatezanja kože: Pobedila sam sebe! (VIDEO)

03.07.2021

07:55 >> 00:08

0

Kako joj je Saša Popović obećao, nekadašnja takmičarka će se podvrgnuti estetskoj hirurgiji o njegovom trošku

Krstinja Todorović otkrila kad ide na operaciju zatezanja kože: Pobedila sam sebe! (VIDEO)
Copyright Krstinja Todorović ATAImages/Antonio Ahel

Finalistkinja „Zvezda GrandaKrstinja Todorović izuzetno je zadovoljna kako svojim plasmanom, tako i velikom transformacijom. Mlada pevačica, naime, posle operacije želuca za godinu dana uspela je da smrša, naglašava, tačno 85 kilograma i to smatra svojom najvećom pobedom.

Pročitajte još:

Na operaciju zatezanja kože, s druge strane, koju joj je Saša Popović obećao za vreme takmičenja, planira da ide na jesen.

– To je moja najveća pobeda. Pobedila sam sebe. Mnogo mi je sve lakše, potpuno novi život posle operacije – rekla je Krstinja nakon finala okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, pa najavila operaciju uklanjanja viška kože „za posle leta”.

Krstinja Todorović, Youtube printscreen/ Zvezde Granda

Što se tiče takmičenja u poznatom talent-šouu, sigurna je da će joj se trud i rad tek isplatiti, iako pobedu nije odnela kući, kao što je ranije tog dana i predosećala.

Sanja Kužet i Krstinja Todorović, Youtube printscreen/ Zvezde Granda

– Jako sam bila uzbuđena, ali moram da priznam da sam imala osećaj da se neću plasirati dalje. Ne znam zašto. Imala sam nekoliko pehova tokom dana i sve su mi to bile naznake da neću ići dalje. Ali sad sam okej, iskreno, ja sam svoj san ispunila, u finalu. To je bio moj san. Sve što sam pokazala i dokazala kroz ovo takmičenje je moja najveća pobeda – zaključila je Todorovićeva.

Podsećanja radi, pobednik 14. sezone „Zvezda Granda” je Mahir Mulalić, dvadesetjednogodišnji momak iz Gračanice. Pored statue, sa sobom je odneo i novi auto koji je dobio od „Grand” produkcije, a uskoro će snimiti i dve pesme, koje su deo prve nagrade. Pobedu je posvetio majci koja je, nažalost, u aprilu preminula od posledica koronavirusa, zbog čega je hteo i da odustane od takmičenja.

Mahir Mulalić, Foto: M.M./ATAImages

– Definitivno je ova pobeda posvećena mojoj majci. Majko, ovo je za tebe – rekao je on preuzimajući nagradu i pred brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa portala 24sedam.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike