Pobednik „Zvezda Granda“ osudio Sadika: Smatram to nekulturnim, on zna šta mislim o njemu

03.07.2021

20:21 >> 20:14

0

Mahir Mulalić takođe smatra neispravnim potezom ono što je njegov kolega i prijatelj u takmičenju uradio pre više godina

Pobednik „Zvezda Granda“ osudio Sadika: Smatram to nekulturnim, on zna šta mislim o njemu
Copyright Mahir Mulalić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Finalista 14. sezone „Zvezda GrandaSadik Hasanović naišao je na brojne osude jer je kao mladić pevao pevao o klanju Srba. Brojne poznate ličnosti istakle su da ne podržavaju ono što je on uradio, a takvog stava je i pobednik popularnog muzičkog takmičenja Mahir Mulalić.

Naime, pošto su u javnost isplivali snimci koji su izazvali bes javnosti, Sadik se povodom toga oglasio na Instagramu, pravdajući se da je bio veoma mlad kada je pevao spornu pesmu, te da tada nije znao značenje iste.

Sadik Hasanović, Printscreen Youtube/ZvezdeGranda

– Ne bih komentarisao nešto što nije deo mene, smatram to nekulturnim, a Sadik odlično zna kakvo je moje mišljenje kada je on u pitanju. Hvala najlepše – rekao je Mulalić za „Srbiju Danas“.

Mahir Mulalić, Printscreen TvPrva

Podsetimo, Hasanović se u izjavi za portal 24sedam ogradio od svih dešavanja iz svoje prošlosti.

– Ne, ja imam samo šaljive pesme – rekao je, misleći, kaže, na pesme poput „Crna dvojka”, „Audi”… A na pitanje da li je tačno da se upoznao sa Orićem, on odgovara da to nije istina i da se sa ratnim komandantom tzv. Armije BiH nikad nije slikao, ali fotografije ipak govore drugačije.

Printscreen/Facebook

Povodom ovoga se oglasila i Grand produkcija, pa naglasila da „svaki vid pozivanja na nacionalnu i versku mrznju ili na nasilje nije tolerisala, niti će”, bez obzira na to o kome se radi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike