Neda Ukraden otkrila ko joj je bio inspiracija za autobiografiju: Noću pišem, treća sam smena (VIDEO)

04.07.2021

07:15 >> 08:00

0

Autor: D. Božović

Brojni usponi i padovi koje je pevačica doživela tokom života i karijere su pretočeni u rečenice koje će uskoro ugledati svetlost dana

Neda Ukraden otkrila ko joj je bio inspiracija za autobiografiju: Noću pišem, treća sam smena (VIDEO)
Copyright Neda Ukraden, Foto: A.A./ATAImages

Karijera pevačice Nede Ukraden traje više od pet decenija, a osim muzike koju godinama daruje svojoj vernoj publici, ona je odlučila i da sve obožavatelje nagradi i knjigom, njenim životnim pričama koje nimalo nisu lake, a uz sve to, stranice sa tekstom preplitaće se sa brojnim ilustrovanim fotografijama koje će dočarati sve ono što je napisano.

Kako kaže, njena autobiografija svetlost dana bi trebalo da ugleda u septembru, na Sajmu knjiga, a u intervjuu za 24sedam ona otkriva ko joj je bio inspiracija za pisanje iste.

Neda Ukraden, Foto: A.A./ATAImages

– Ceo moj život je pun događaja, utisaka, strašno zanimljivih ličnosti, likova kojima sam pevala, koje sam srela, upoznala, sa kojima sam radila, divnih koncerata, puno ljubavi koje su bile lepe i ružne, koje su se završile neke tragično neke srećno – priča ona i otkriva da su joj uspomene navirale noću, te da je najveći broj stranica napisala baš tada.

– Noću pišem, ja sam treća smena – kaže ona kroz smeh.

Neda Ukraden, Foto: A.A./ATAImages

Pevačica, pisac, a da li će Neda i u glumice? Ipak neće. Mada kaže, da je za brojne spotove koje je snimila bilo potrebno i malo glume.

– Ne verujem, nemam tih ambicija. Nikad ne reci nikad, ali svi smo u svojim spotovima glumci, stalno glumimo nešto – dodaje ona za naš portal.

Podsetimo, pre nekoliko dana, Neda je održala promociju albuma „Jednom kada ovo prođe“, sa 13 novih pesama, a kako kaže one imaju posebnu poruku.

Neda Ukraden, Foto: 24sedam/D. B.

– Ovaj album nosi poruku ljubavi. Ne može ništa da zaustavi naše emocije, našu potrebu da se družimo, zabavljamo, da putujemo, da uživamo u muzici, prijateljima, putovanjima i nećemo dozvoliti da nas korona, niti bilo šta drugo u tome spreči. Ljudi su željni zagrljaja i putovanja, poljubaca, normalnog druženja.

Ceo razgovor sa Nedom o autobiografiji pogledajte u linku ispod.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike