Mara izrevoltirana: Zbog spornih fotografija prekinula saradnju s „Grandom", napustila zemlju, a Sadik?

04.07.2021

10:56 >> 12:25

0

Hasanović je i dalje jedna od glavnih tema razgovora, otkako se pročulo da je izvodio pesme o klanju Srba. Istom se pozabavila i Marija Stojadinović, koju je

Mara izrevoltirana: Zbog spornih fotografija prekinula saradnju s „Grandom", napustila zemlju, a Sadik?
Copyright Marija Mara Stojadinović, Facebook/Marija Mara Stojadinovic

Marija Mara Stojadinović oglasila se u okviru jedne prepiske na Tviteru, pa prokomentarisala kako slučaj Sadika Hasanovića, tako i svoj. Naime, pevačica je uporedila njihove situacije, pa tvitom odala utisak da je „mladi kolega u daleko većem sosu”, ali da je ona zbog svog i te kako „platila cenu”. Podsećanja radi, Mara je svojevremeno i snimila nekoliko pesama koje su se u to vreme izdvojile kao hitovi, a zatim prekinula saradnju sa „Grandom” pošto su u medijima osvanule njene golišave fotografije.

Tada, njene fotografije s plaže i u toplesu predstavljale su veliki problem.

– Okej, sad vidim. Sporne su bile te paparaco slike u toplesu. Da, da, jak razlog…” napisala je ona, dok se vodila rasprava o Sadiku, očito nezadovoljna time kako se stvari trenutno odvijaju.

Marija Mara Stojadinović Twitter screenshot

Inače, Marija je ubrzo nakon skandala napustila Srbiju i odselila se u Čikago. U Americi, nastavila je muzičku karijeru i promenila svoje umetničko ime u Lepa Mara.

Finalista „Zvezda Granda“, Sadik Hasanović iz Srebrenika, navukao je gnev naroda pošto se saznalo da je izvodio pesme o klanju Srba. Fotografija, takođe, za koju je svojevremeno ispozirao sa komandantom jedinice Armije BiH Naserom Orićem, kao i izvedba sporne numere – izazvala je salvu negativnih komentara, između ostalog i brojnih poznatih ličnosti.

Printscreen/Facebook

U jeku skandala, on se oglasio putem društvene mreže Instagram i prokomentarisao sve. S jedne strane, istakao je da je bio dete kada je pevao sporne pesme, te da nije znao ni o čemu govore, pa ubrzo zatim izbrisao tu objavu:

– Umesto najlepših dana zbog finala „Zvezda Granda” i uspeha koji sam doživeo u takmičenju, ja preživljam najgore dane u svom životu. Dragi ljudi, imam 20 godina, nisam sposoban da mrzim, ja sam Bosanac i ponosim se time, ali biti Bosanac znači poštovati druge ljude, nacije i vere. Ja sam izrastao u takvog čoveka. Sa takvim sam se ljudima i družio, volim sve moje drugare iz „Zvezda Granda”, moju mentorku Mariju (Šerifović) i ostale ljude. Kada sam zapevao spornu pesmu, imao sam samo 12, 13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac… – pisao je on.

Nešto kasnije, u okviru storija izrazio je svoj stav, pa naglasio da „poštuje Srbiju, onu koja je spremna da idemo dalje, a ne onu koja je spremna da nas vrati u devedesete”.

Sadik Hasanović Instagram screenshot

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike