Bajron Man ne krije koliko voli Srbiju: Recite Đokoviću da mi se javi, voleo bih i njega da upoznam!

04.07.2021

12:48 >> 14:00

0

Holivudska zvezda ima dosta prijatelja sa naših prostora, a u budućnosti, voleo bi da ga makar posao odvede na ovu stranu

Bajron Man ne krije koliko voli Srbiju: Recite Đokoviću da mi se javi, voleo bih i njega da upoznam!
Copyright Bajron Man Profimedia

Glumac Bajron Man, zvezda brojnih holivudskih filmova, oduševljen je Srbijom i ima veliku želju da upozna našeg velikog tenisera, Novaka Đokovića. Takođe, čuo je i za Emira Kusturicu, njegove razne projekte i, voleo bi da ga danas-sutra makar posao „odvede na ovu stranu”.

– Obožavam da igram tenis, kao i mnogi članovi moje porodice. Zaista se nadam da ću ga upoznati u budućnosti i, molim vas, recite mu da me kontaktira, neka mi piše na Instagramu! (smeh) – rekao je za Noleta u razgovoru za „Telegraf” on, pa nastavio o našem poznatom reditelju.

Pročitajte još:

– Čuo sam i za reditelja Emira Kusturicu i njegove filmove koji su se probili u Holivudu – istakao je Man, pa nastavio o prijateljima odavde, zbog kojih se, između ostalog, zaljubio i u prestonicu Srbije.

– Upravo sam rekao: „Ja volim Srbiju”, u video snimku (smeh). Imam nekoliko prijatelja iz Srbije. Verovali ili ne, u Hong Kongu živi veliki broj Srba, koji rade različite stvari. Upoznao sam jedan par i oboje su arhitekte. Voleo bih da posetim Beograd, video sam slike, čuo sam priče… Voleo bih uskoro da posetim Srbiju i razumeo sam da se dosta filmova snima u Srbiji. Uskoro ću snimati u Rumuniji, na jesen, i nadam se da ću jednog dana imati sreće da snimam i u Srbiji, jedva čekam – nije krio svoja osećanja glumac.

Inače, Bajron je briljirao u ostvarenjima poput „Street Fighter”, „Skyscraper”, „The Man With The Iron Fist”, „The Big Short”, kao i „Wu Assassins”. Do sada, međutim, nije imao prilike da sarađuje sa producentima sa naših prostora, ali se nada da će se to promeniti u bliskoj budućnosti.

– Ne. Ne verujem. Osim ako mi nisu prećutali da su iz Srbije. Mislim da do sada nikada nisam sarađivao sa rediteljima ili glumcima iz Srbije, ali se zaista nadam zajedničkoj saradnji u bližoj budućnosti – kaže Man.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike