Lazićeva nova devojka bez dlake na jeziku: Kakva kopija, Darkova majka kaže da sam lepša od Marine!

05.07.2021

08:55 >> 08:59

0

Pevačeva bivša verenica je i ne zanima, ali poručuje da može da je kontaktira ukoliko postoji neki problem

Lazićeva nova devojka bez dlake na jeziku: Kakva kopija, Darkova majka kaže da sam lepša od Marine!
Copyright Darko Lazić, A.A./ATAImages/Printscreen/Instagram

Barbara Bobak prekinula je tišinu, pa progovorila o odnosu s Darkom Lazićem, o kom se već neko vreme raspredaju razne priče.

– Nisam još upoznala Darkovu mamu, ali brata jesam. Čula sam da je Branka rekla da sam lepša od Marine – izjavila je pevačica, koja je pročitala ranije u medijima da bivša verenica njenog izabranika nju smatra „svojom kopijom” i sa tim se uopšte ne slaže.

– Pročitala sam da je Marina rekla da sam ja njena kopija. Mene to ne zanima, to su za mene dečije bolesti. Ako želi bilo šta od mene, ako ima neki problem, može vrlo lako da dođe do mog broja i da me pozove. Ja zaista ne želim da se „prepucavam” sa njom preko novina. Nije lepo, a nije ni damski. Priča se da mi ona preti, ali ja moram iskreno da kažem da se meni lično nije obratila, jer se mi ni ne poznajemo. Devojka me ne zanima, a svako „prepucavanje” preko medija sa njom mi je klinački – ističe Barbara.

Marina Gagić ATAImages/Antonio Ahel

Nju i Lazića, inače, spojio je posao pre nekoliko meseci i od tada se ne razdvajaju. Svakodnevno su zajedno, putuju i nastupaju.

– Od 1. maja se poznajemo. Bili smo zajedno na jednoj proslavi, ja sam zapevala i od te večeri se ne razdvajamo. Počeli smo i da sarađujemo, tako da sada pevam sa njim na nastupima. Evo baš smo pre nekoliko dana bili zajedno i u Švajcarskoj. Radili smo jednu privatnu proslavu. Lepo smo se proveli, a našli smo vremena i da uživamo. Ne živimo zajedno, ali dosta vremena provodimo zajedno – istakla je za „Informer”, ali nije se dalje upuštala u priču.

– Ne bih želela da pričam detaljno šta se dešava među nama, jer ne mogu da se borim sa vetrenjačama. Uostalom, to je naša privatna stvar – zaključila je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike