Šeki u banji! Marija Šerifović se skinula u kupaći i baškari se u bazenu (FOTO)

06.07.2021

18:35 >> 18:53

0

Pevačica uživa sa svojim kandidatima iz Zvezda Granda, a Mahir nije odoleo da zabeleži zanimljive kadrove

Šeki u banji! Marija Šerifović se skinula u kupaći i baškari se u bazenu (FOTO)
Copyright Marija Šerifović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Članica žirija „Zvezda GrandaMarija Šerifović dala je sebi oduška, te je sa svojim takmičarima na odmoru. Pobednik muzičkog takmičenja Mahir Mulalić usnimio je svoju mentorku u bazenu, u kupaćem kostimu, a kadrovi su potpuni hit, budući da je Šerifovićevu retko ko mogao viđati u ovom izdanju.

Dok je Marija uživala i baškarila se u bazenu, Mahir je iskoristio taj trenutak i snimao je.

Marija Šerifović, Printscreen Instagram/mahermulalic

– Šeki u banji nakon „Zvezda Granda“ – napisao je Mahir uz snimak.

Kao što se iz priloženog može videti, ona se na ivici bazena sunča i uživa uz muziku, a kada je videla da je „glavna zvezda Instagrama“, ona je odmah nabacila osmeh na lice i mahala u kameru dok ju je Mulalić snimao.

Marija Šerifović, Printscreen Instagram/mahermulalic

Pošto je Mahir trijumfovao u „Zvezdama Granda“, Šerifovićeva se dan kasnije oglasila na Instagramu i istakla da joj je bilo zadovljstvo što je radila sa njim.

– E pa, dragi ljudi došli smo do kraja. Pobednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2019/2021 je Mahir Mulalić. Mahire, ponosna sam na tebe. U današnje vreme je teško upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti! Bravo momak! Veliko hvala svakoj osobi koja je glasala za moje kandidate! Istovremeno želim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost, šta je podrška i poslednje ujedno i najvažnije – iskreno ste se radovali tuđem uspehu i zbog toga sam na vas iskreno ponosna! – napisala je Marija u opisu fotografije sa Mulalićem i tagovala članove svog tima koji su došli do finala.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike